PS3 vagy X-Box 360? Melyik a jobb? Vagy melyik éri meg jobban az árát?
"8-as vagyok, annyit hagytam ki hogy PS3 3D képet létrehozni bizonyos játékoknál."
Azt az Xbox is tudja. A blu ray pedig azért vérszegény érv, mert az üres lemezek még drágák, a filmek drágák és itthon nincs nagy piacuk. A következő generációban lesz igazán hasznos, de akkor már mindkettőben lesz.
Előző:
xbox 3D-ről inkább ne beszéljük, az nagyon gyenge eresztés, mondhatni nem is létezik, csak egy-két címnél ráírták a dobozra meg valamit összeszerencsétlenkedtek, amit ne hívjunk 3D-nek.
3D tényleg a PS3 előnye, ott sem a legjobb, mert a felbontást csökkenteni kell, de maga a 3D térhatás meg minden jobb.
De ez is a next genben lesz tökéletes, azok bírni fogják az 1080p 3D-t az biztos.
Blu-ray akkor is előny, ha nem nézel blu-ray filmeket és blu-ray íród sincs. 50 giga lemezterülettel nem kell aggódni, hogy a textúra vagy bármi nem fog ráférni a lemezre, és ez miatt lebutítják, ott mehet minden rá egyben, és telepakolják extra tartalommal (hogyan készült videók, behind the scenes meg minden).
A Blu Ray előnye jelenleg leginkább abban merül ki, hogy nem 3-4 lemezen jön ki egy játék, hanem egyen. Bár ez az előny a digitális terjesztés erősödésével el fog olvadni. Márpedig a jövő a digitális terjesztésé és szerintem a Blu Ray már az optikai tárolók utolsó generációja.
A 3D-ről nem tudok nyilatkozni, még nem láttam egyiket sem, csak tudom, hogy mindkettőn van. Örülök, hogy neked volt alkalmad mindkettőt kipróbálni, de szerintem a játékosok döntő többsége ebben a generációban egyiket sem fogja.
Az igaz, nem tudok pontos adatokat, de biztos 10% alatt van a 3D-s játékosok száma.
De akkor sem árt tudni, hogy 3D a gyakorlatban csak PS3-on létezik.
De ez is inkább next gen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!