Melyiknek van jobb grafikája? XBOX360slim vs PS3slim és meiket érné meg jobban venni?
Mar ezerszer valaszoltam de most van idom tehat.
Mindket konzol (sot mindharom) megvan tehat a tapasztalatomat leirom:
Grafika: PS3 (nehany exkluziv jatek jelenleg a legszebb: Uncharted, God of War, Gran Turismo 5 (10Gb patch utan)), multiplatform jatekok viszont tobbnyire szebbek es jobban futnak az xboxon (pl Bayonetta vagy NFS Shift 2 eseten hatalmas a kulonbseg) = osszesegeben ps3 egy hangyafasznyival
Stabilitas: Xboxom ket evvel idosebb mint a ps3-m es ha negyed annyit lefagyot akkor tulzok = egyertelmu nyertes az xbox
Controller: Xbox RT es LT gombja tovabba 4 facegomb jobb az xboxon (a ps3-n az x gomb neha beragad).
Azonban a ps3 joystickja sokkal precizebb es jobb mint az xboxe. Ha nem akarsz verseny jatekot controller jatszani akkor a ps3 controllerjere szavazok ha igen akkor = osszesegeben egyenlo.
Exkluziv cimek: PS3 MGS, GOW, Uncharted, Demon's Souls, R&C, Infamous, Valkyria Chronicles, Heavy Rain, Journey, GT5 stb
+PS2 es PSP ujra feldolgozasok (pl Shadow of the Colossus vagy Ghost of Sparta)
+PS1 cimek (ha erdekelnek)
Vs GOW (Gears ugye), Halo, splinter cell conviction, Forza, egyre gyengulo Fable sorozat, a szerintem tul ertekelt Alan Wake, Mass Effect 1, es nem sokara a Witcher 2.
+sokkal tobb XBLA jatek (olyanok mint a hihetetlenul sikeres Bastion vagy szuper Shadow Complex)
+nehany regi cim mely valamiert aPSN-re nem kerult fel Europban (symphony of the nigyt)
= Osszesegeben szerintem ps3
= ha verenyezni szeretsz akkor viszont a forza 4 jobb mint a gt5.
Multi: PS3 ingyenes, viszonylag stabil es megfeleloen gyors.
live: kb egy jatek ara / ev (mely szerintem annyira nem veszes) gyorsabb es stabilabb.
= Kb egy szinten van (a live annyival jobb mint amenyit fizetsz erte, de egy fillerrel nem er tobbet)/
Kinectem es Moveom nincs (a Wii-n se tetszi annyira, pedig ott meg vannak jo jatekok is hoza mint a Zelda vagy Metroid), tehat ehez nem tudok hozzaszolni.
Osszesegeben: PS3 a jobb jatekok es a Bluray lajatszo miatt egy kicsivel. Azonban en szemely szerint az xboxomat tobbet hasznalom mivel szinte minden multiplatform jatekot erre veszem meg (pl SKyrim, Mass Effect 3, RDR, minden autos jatek a Shift 2 ota, Dark Souls) plusz a Forza 4-t meg nem sikerult meg unnom. A Ps3-t szinte csak az exkluziv cimekre, ps2-s (hd verzio), psp-s (hd verzio) es ps1 jatekokra hasznalom. Ja meg minden filmet ps3-n nezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!