Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiknek van jobb grafikája?...

Melyiknek van jobb grafikája? XBOX360slim vs PS3slim és meiket érné meg jobban venni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 21:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Azt vedd amelyik szimpatikusabb, összességében tök mindegy. Egyik itt jobb, másik ott, ez egy rohadt nagy döntetlen, ha egyértelmű lenne melyik a jobb, nem lenne kismillió ilyen értelmetlen kérdés.
2012. ápr. 9. 22:05
 2/18 gyilokmen válasza:
ugyan az és ez egy hülye kérdés mert mindenki a salyát platformlyát foglya ajánlgatni.de én sztem ps3 mert kényelmesseb joystick a grafika háát sztem az egyenlő viszont a ps3 menüje kezelhetőbb. szal ps3
2012. ápr. 9. 22:06
 3/18 A kérdező kommentje:
:D igaz de akkor a boxot jobban megéri venni mer semmivel se rosszab minta ps3 és mégis olcsóbb nemde?
2012. ápr. 9. 22:06
 4/18 A kérdező kommentje:
tudatlan vagyok a conzolok világába de anyit azér énis tuzdok hogy a box joystickja sokkal kényelmesebb
2012. ápr. 9. 22:07
 5/18 anonim ***** válasza:
Ja, a controller pont nem jó indok, mert az jobb a boxnak, a ps3-nál 1-2 óra után begörcsöl az ujjam, mert kisebb is, meg a karok is egy vonalban vannak. Persze meg lehet ezt is szokni. Viszont pl a multi 8000 egy évre 360-on, ps3-nál meg ingyenes. A menü az megint hülyeség, valamivel felhasználóbarátabb a boxé, de ez is szőrszálhasogatás. Tényleg azt vedd, amelyikkel szimpatizálsz, nincs rossz választás.
2012. ápr. 9. 22:27
 6/18 gyilokmen válasza:
jo nekem meg a xbox az irány padjátol görcsö be a kezem a másik meg h nem értem h hogyan éritek el az ujatokal az irány gombokat.
2012. ápr. 9. 23:02
 7/18 gyilokmen válasza:
am pont ezt mondtam ebböl a kérdésből csak harc lesz nem pedig válasz vedd ameik szimpatikusabb.
2012. ápr. 9. 23:03
 8/18 A kérdező kommentje:
JA SZERINTEM ps LESZ MERT INGYENES A MULTI ÉS EBBÖL A SZEMPONTBOL EZ A PS NEK ORIÁSI NAGY ELŐNY ÉNSZERINTEM
2012. ápr. 9. 23:08
 9/18 A kérdező kommentje:
a Joystickja lehet nemolyan kényelmes minta boxé de viszont tudásilag jobb és szerintem multizni jó
2012. ápr. 9. 23:11
 10/18 anonim ***** válasza:

Mar ezerszer valaszoltam de most van idom tehat.

Mindket konzol (sot mindharom) megvan tehat a tapasztalatomat leirom:

Grafika: PS3 (nehany exkluziv jatek jelenleg a legszebb: Uncharted, God of War, Gran Turismo 5 (10Gb patch utan)), multiplatform jatekok viszont tobbnyire szebbek es jobban futnak az xboxon (pl Bayonetta vagy NFS Shift 2 eseten hatalmas a kulonbseg) = osszesegeben ps3 egy hangyafasznyival

Stabilitas: Xboxom ket evvel idosebb mint a ps3-m es ha negyed annyit lefagyot akkor tulzok = egyertelmu nyertes az xbox

Controller: Xbox RT es LT gombja tovabba 4 facegomb jobb az xboxon (a ps3-n az x gomb neha beragad).

Azonban a ps3 joystickja sokkal precizebb es jobb mint az xboxe. Ha nem akarsz verseny jatekot controller jatszani akkor a ps3 controllerjere szavazok ha igen akkor = osszesegeben egyenlo.

Exkluziv cimek: PS3 MGS, GOW, Uncharted, Demon's Souls, R&C, Infamous, Valkyria Chronicles, Heavy Rain, Journey, GT5 stb

+PS2 es PSP ujra feldolgozasok (pl Shadow of the Colossus vagy Ghost of Sparta)

+PS1 cimek (ha erdekelnek)

Vs GOW (Gears ugye), Halo, splinter cell conviction, Forza, egyre gyengulo Fable sorozat, a szerintem tul ertekelt Alan Wake, Mass Effect 1, es nem sokara a Witcher 2.

+sokkal tobb XBLA jatek (olyanok mint a hihetetlenul sikeres Bastion vagy szuper Shadow Complex)

+nehany regi cim mely valamiert aPSN-re nem kerult fel Europban (symphony of the nigyt)

= Osszesegeben szerintem ps3

= ha verenyezni szeretsz akkor viszont a forza 4 jobb mint a gt5.

Multi: PS3 ingyenes, viszonylag stabil es megfeleloen gyors.

live: kb egy jatek ara / ev (mely szerintem annyira nem veszes) gyorsabb es stabilabb.

= Kb egy szinten van (a live annyival jobb mint amenyit fizetsz erte, de egy fillerrel nem er tobbet)/

Kinectem es Moveom nincs (a Wii-n se tetszi annyira, pedig ott meg vannak jo jatekok is hoza mint a Zelda vagy Metroid), tehat ehez nem tudok hozzaszolni.

Osszesegeben: PS3 a jobb jatekok es a Bluray lajatszo miatt egy kicsivel. Azonban en szemely szerint az xboxomat tobbet hasznalom mivel szinte minden multiplatform jatekot erre veszem meg (pl SKyrim, Mass Effect 3, RDR, minden autos jatek a Shift 2 ota, Dark Souls) plusz a Forza 4-t meg nem sikerult meg unnom. A Ps3-t szinte csak az exkluziv cimekre, ps2-s (hd verzio), psp-s (hd verzio) es ps1 jatekokra hasznalom. Ja meg minden filmet ps3-n nezem.

2012. ápr. 9. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!