Melyiknek van jobb grafikája? XBOX360slim vs PS3slim és meiket érné meg jobban venni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 21:58
11/18 A kérdező kommentje:
szoval akkor ps3 am nem autoversenyezek hanem FPS ekkel nyomom maj online meg verekedős játékokkal pl WWE 12 :D
2012. ápr. 10. 00:14
12/18 anonim válasza:
Akkor igen, PS3 egyertelmuen (bar a verekedos jatekok minosegerol en semmit nem tudok mivel en hatarozottan unalmasnak tartom a mufajt).
13/18 anonim válasza:
Annak ameikhez bekötsz HDMI-t ,
SzvSz : Xbox
14/18 A kérdező kommentje:
utolsót nemértettem a PS 3 hoz is van HDMI
2012. ápr. 10. 13:55
15/18 anonim válasza:
Mindket konzolon van HDMI es egy jobb HD tv-re egyszerre mindkettot is tudod csatlakoztatni.
16/18 anonim válasza:
XBOX! Sokkal jobb hidd el. Oké a PS3 média terén jobb(Zene Film stb.)! De ha játszani akarsz akkor XBOX!
17/18 A kérdező kommentje:
játszani akarok de mint már mondtam ps 3 nak ingyenes multyja van am már vettem 1 ps3 at és nem csalodtam benne és 100X jobb minta XBOX csak eddig nemtudtam mert a ps3 at még nemprobáltam ki :S de mosmár mindkettőhöz volt szerencsém :D
2012. júl. 20. 18:14
18/18 anonim válasza:
Ember!
Egy kis böngészés a neten... nem ártana!
A PS3 megnyerte a ConsoleWars-t az XboX 360 ellen.
Nem rossz az xbox de kevesebb rá a konzol exkluziv játék (Xbox:Forza,Halo,kinect,PS:God of War,Gran Turismo,Uncharted,Little Big Planet)
Ja és a fő: az online fizetős v. nem
Nem tudom hogy az xboxon van e net meg stb. de PS3on van külön net,youtube,facebook.
Ja és a Ps plus az kb. 50 játékot ingyenesen letölthetővé tesz.
PS3-at vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!