PS3 vagy X-Box 360? Melyik a jobb? Vagy melyik éri meg jobban az árát?
Kinek melyik jön be jobban , nekem ps3.
Teljesen megvagyok vele elégedve, a multizásért nem kell fizetni, tök jól elvagyok vele.
PS3-mat 2016-ig támogatják, addig biztos lesz rá új játék, pláne, hogy már egy ideje Sony-nak nagyon megéri, sok pénz jön be belőle, PS4-nek úgy is kell 1-2 év, mire lesz rá elég játék és sok játékos is, simán lesz még rá új játék.
Illetve ha nem is lenne, van már rá rengeteg amit még végigvihet az ember, 2 éve van PS3-mam, de akármennyit is játszok, nem tudom utolérni magam annyi játékot akarok még régről bepótolni meg az újak közül is.
Felsorolom mind2 mellett az érveimet, azt hogy én melyiket vettem, nem mondom meg:
PS3:
-Blue ray olvasó.
-Sokkal több (és sokak szerint jobb) exkluzív játék.
-Az XBOX exkluzívok nagyját ki szokták adni utána nem sokkal PC-re is (lásd: Fable, Gears of War, Ninja Blade, mind exkluzívnak indult)
-Ingyen multi
-Lehet rajta internetezni
Xbox:
-Kinect jobb mint a move.
-Pár ezer ft-al olcsóbb.
-Lehet flashelni.
Valamint megemlíteném hogy sokan mondják hogy az XBOX-nak kényelmesebb a kontrollerre, de ez egyén függő, nekem például a PS-é jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!