De jó lenne ha a World of Warcraft kihalóba lenne?! És.
60óra alatt simán 60as voltam.
Mit akarnak a pvpvel még a pingeket nemtudták megoldani nemhogy pvp.
Igázobol tökmind1
Nem kohalófélben van a blizzard mert az túlzás , de nincs jó éve az tuti , wownak sorra jönnek a méltó ellenfelei (tera,gw2) diablonak is a torchlight 2 ami közel sem fog olyan drága lenni mint a diablo ..
Mist of pandariát már a beta előtt is fikázták , most alatta mégjobban .. Majdnem szószerint minden buggos volt múlthéten .
Ráadásul közel sem olyan nagy kihivás már a wow mint vanilla idején , ahol rendesen megkellett szenvedni a t1-2ért , mostmeg... mindenki állig tierben meg epicben járkál , bőven nincs ott a wow ahol a vanilla meg a bc idején , cataclysm hatalmas s*ar lett a wotlkhoz képest szerintem .. de
Én kívánok minden jót a blizzardnak mert 1 jóideig wowos voltam , de kösz elég volt , mérföldekkel szebb jobb újabb modernebb fantasybb a TERA , még úgyis hogy nem teljesen értem még az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!