Ggabika24 kérdése:
2v2re retpaladin melle mi a legjobb? Magyarázátok is meg pls!
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 10:50
1/6 Csiß válasza:
Egy másik retri pala :P
Brutál burst + sok cc + selfheal+mobilitás..Állítólag a frost dk és a resto shaman is jó. (ha eredeti wowról beszélünk..ha nem akkor passz)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ,igen rsámivaljó már volt rsámi a társam csak abbahagyta a wowot:) Mások választ is várom!
2012. jún. 26. 22:26
3/6 anonim válasza:
Nemtudom,nem feltétlenül van szükség még 1 healer-re. Egy warrival is el lehetnél,vész esetben ő neki is van egy kis élet töltős skillje és azért legalább csapkodná is az ellenséget(akár mind 2-t)de rogue-t szerintem ne nagyob válasszál,mert azzal nemhiszem hogy kitűnő eredményt el lehetne érni meletted. DWARF PALADIN
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi te válaszodat is,megemlítem eddig rugóval jutottam a 2.legtöbbre mások vűlasát továbbrais várom!
2012. júl. 4. 08:38
6/6 anonim válasza:
balance dudu! cyclone, healalel, jó a dmgje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!