De jó lenne ha a World of Warcraft kihalóba lenne?! És.
Elmondom neked már abban van..
Nagyon sokan eljöttek onnan .. köztünk énis más mmo-ra megyek.
Nézd jó meg minden , demár kicsit unalmas, a mop érdekes lesz de kungfupandás kieg ugyan , mesze nincs a BT illidan-os meg wotlk-s játék élménytől (betát kipróbáltam),most se tudnak igazán balancolni a kasztokat , + senki sem fog ugyanazért fizetni , kaptunk egy olyan kontetnet novemberben amit február végén már énis kiütöttem pedig nem hc guildben hanem sima casual guildben vagyok.
Én a Guild Wars 2-n és a TERA-n gondolkodtam , végül a TERA mellett döntöttem mert nem szeretnék várni a GW-re , harcrendszere egyedi nagyon .
Egyébként amit te mondtál hogy régebbi fél ingyenes szervereket nyitnának , lekorlátoznának 1-2 mindent mint aion-ba nemlenne rossz ötlet , csak ez nekik nem éri meg max úgy ha csak a gc-t nemkell fizetni viszont a kiegért igaz , akkor viszont szépeket fognak ugrani a kiegárak.Persze ez csak felvetés .
Tömören : Nem de jó lenne , mert már bajban vannak a Blizzardosok.
Kiváncsi lennék a tavalyi 11,8millió után most mennyi előfizetőjük maradt.
10nap haverokkal hell-t is kivittük ..
Nem simán de kivittük..
a régi diabloban meg pöppett nehezebb volt fejlödni .. ittmeg 60óra..omg
jó lehet tulzás hogy szar lett , de nem az a játék amin mind az 5karit felhúznám , már 1et unalmas a sorozatok miatt..
Normális cuccok meg csak RMAH-ban vannak .. nekem meg nincs 250euróm 1 szaros daibo-ra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!