Skyrim Karakter tipp. Jólesz ez gyenge vagy esetleg erős leszek nagyzinten?
High Elf[Altmer] mágust szeretnék csinálni ha legföbbkép a Destruction-ra forditok figyelmet utána a Conjuration,Aleternaton és Restoration-ra akkor erős lehet nagyobb szinten.A sorrended az ágak között ugy kell értelmezni ahogy irtam,magyarul:
1.Destruction
2.Conjuration
3.Alternation
4.Restoration
Szerintetek tegyek Enchantingra is,szerintem azis fontos.
Ha ötletetek hogy osszam el majd a perkeket irjátok le!
Köszi

én nem nagyon értek a mágusokhoz mivel harcos vagyok inkább... de nekem az enchant nagyon megkönnyítette mindenben a dolgomat erős enchant skillekkel legyőzhetetlenné válsz... mágusnál gondolom ez tűz jég mágia védelemben különböző típusú varázslatok erősítésében merül ki...
tényleg sokra akarsz tenni... a pusztító után az idéző meg tényleg jó választás segít lekötni az ellenséget... az alternationra én nem tennék se a restarationra a restaurationt kiváltja simán a pusztító mert ugye tudomásom szerint a restoration az csak élőhalott ellen jó meg egy kis védelmet ad de annyira nem hasznos... én inkább az illúzióra raknék az alternation és a restoration helyett az ellenség elméjét jó móka befolyásolni és ami egy mágusnak a legfontosabb eltereli rólad a figyelmet mert ugye a mágusok nem nagyon akarnak közelharcba keveredni ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!