Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim Karakter tipp. Jólesz...

Skyrim Karakter tipp. Jólesz ez gyenge vagy esetleg erős leszek nagyzinten?

Figyelt kérdés

High Elf[Altmer] mágust szeretnék csinálni ha legföbbkép a Destruction-ra forditok figyelmet utána a Conjuration,Aleternaton és Restoration-ra akkor erős lehet nagyobb szinten.A sorrended az ágak között ugy kell értelmezni ahogy irtam,magyarul:

1.Destruction

2.Conjuration

3.Alternation

4.Restoration

Szerintetek tegyek Enchantingra is,szerintem azis fontos.

Ha ötletetek hogy osszam el majd a perkeket irjátok le!

Köszi

2012. jún. 25. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
nem kell enchanting
2012. jún. 25. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapvetően túl sok mindenre akarsz tenni. Így nem nagyon lesz elég pontot h pl a destrót kifullozd. Conjut dobd alterationt enchantot is. Ami igazán hasznos kraft skillekből az a blackshmithing. Restora 1 kicsit tegyél, többi destro meg bm.
2012. jún. 26. 11:19
 3/3 anonim válasza:

én nem nagyon értek a mágusokhoz mivel harcos vagyok inkább... de nekem az enchant nagyon megkönnyítette mindenben a dolgomat erős enchant skillekkel legyőzhetetlenné válsz... mágusnál gondolom ez tűz jég mágia védelemben különböző típusú varázslatok erősítésében merül ki...

tényleg sokra akarsz tenni... a pusztító után az idéző meg tényleg jó választás segít lekötni az ellenséget... az alternationra én nem tennék se a restarationra a restaurationt kiváltja simán a pusztító mert ugye tudomásom szerint a restoration az csak élőhalott ellen jó meg egy kis védelmet ad de annyira nem hasznos... én inkább az illúzióra raknék az alternation és a restoration helyett az ellenség elméjét jó móka befolyásolni és ami egy mágusnak a legfontosabb eltereli rólad a figyelmet mert ugye a mágusok nem nagyon akarnak közelharcba keveredni ;D

2012. jún. 27. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!