Valamilyen tipp esetleg nagyon erős gyomorégésre?
A 25. hétben járok, és borzasztóan ég a gyomrom. A Rennie már nem sokat használ, nem tudom, van valami, ami beválhat?
Előre is köszönöm! :)
Az unokatesómnak teljesen sómentes étkezést írtak elő. (Borzalmas volt neki, meg egy picikét sem sózhatott semmit, és figyelnie kellett a megvett ételek sótartalmára is, pl. kenyér. A felvágottat is letiltották neki.)
Tűzoltásnak próbálj kekszet enni, az elvileg felszívja a gyomorsavat.
A Rennie recept nélküli cucc, receptesek közül sokkal jobbak vannak - az orvos tudni fogja, lehet-e terhesség alatt szedni.
Segíthet még a Salvus víz, de nem tudom, azt lehet-e terhesség alatt inni, kérdezz utána. MEg hát annak iszonyú záptojás szaga, íze van.
KITARTÁST!!!
Én így szenvedtem végig a terhességemet, a 20. héttől kezdődött nálam, Maaloxot ittam mintha víz lenne, és néha Reeni-t is bevettem... minden természetes praktikát kipróbáltam, és semmi... sokszor már csak azért ettem, mert kell...de élvezni nem tudtam semmit :(
Átérzem a problémádat, és kívánom, hogy Te megtaláld ami hatásos.
Én próbálkoztam:
- citromlével (frissen facsart-védőnő tanácsa)
- ásványvízzel (bubi mentes, vidéki rokonok szerint enyhíti)
- Salvus víz (kúraszerűen fogyasztottam, sógornőm ajánlotta)
- tejjel (védőnő ellenezte-vidéki ismerősök ajánlották)
- különböző gabonatermékek (buláta, köles, stb)
- Maalox (nőgyógyász asszisztense ajánlotta)
- Reenie (férjem szedi)
így hirtelen ennyi ami eszembe jutott....
Ami segített:
- 39. héten a szülés :S
Ami nekem segített:
Basis Balace por(hübner de van másik gyártónál is).Ez egy por,amit joghurtba,kefírbe,kásába,teába,gyümölcslébe lehet beletenni.Én miután 2x ettem belőle,éreztem,hogy segít.Nem olcsó,2000-3000ft,de nagyon jó!
A másik a Remegel nevű szopogató(inkább rágó anyagú) tabletta.Mindegyik nagyon jó,és Hollandiában élek,de otthon is lehet kapni mindegyiket,otthon nem igazán ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!