TES: V Skyrim. Mit gondoltok? Erős leszek? Vagy nem éri meg? Kezdjek új karaktert?
Figyelt kérdés
Breton mágussal vagyok,jelenleg 12-es szintű vagyok,elég erős vagyok.Az lenne a kérdésem ha figyelembe vesszük a Breton minden pozitívumát,akkor megéri továbbfolytatni?
Ahogy a perkeket teszem (nem sorrend):
-Alternation
-Conjurtion
-Destruction
-Restoration
Ha ezek megvannak(viszonylag kész legalábba fele:))rakjak az Illusionra,esetleg az Enchantingra,hogy tudjak pl.magicka regenerates gyűrüt csinálni?Megéri?Vagy maradjak ennél a négynél(attol függetlenül ha nem rakok perket az enchantingra megéri enchantolni???)
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. jún. 25. 07:08
1/3 hollófernyiges válasza:
Többfajta mágusbuild létezik, állítólag a conjurationos is kimondottan erős, én a hagyományos (breton) tűzgolyós verzióval mentem. Ott a lényeg hogy valahogyan 40-ig fel kell imádkozni az destructiont, onnantól a duplakezes spellektől hátratántorodik az ellenfél, vagyis azt ölsz meg amit akarsz (amíg manából bírod). Ha felhúzod 100-ig az enchantingot, akkor tudsz olyan tárgyat csinálni ami 25%-kal csökkenti a manaigényét mondjuk a destruction spelleknek. Legyártasz négyet és a fenti tűzgolyós taktikát bármivel eljátszhatod, mert 0 manába fog kerülni.
2/3 anonim válasza:
Én necromage-vel (egy kard + varázslat) 12es szinten a destructionon már 60as volt XD
3/3 Cloofer válasza:
Utolsó: Még jó hogy a Necromage az a Conjuration + Destruction XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!