Sims 3 - a simjeim miért láthatatlanok?
Már másodszor jön elő ez a probléma, legutóbb itt találtam rá megoldást, hogy dokumentumokban nevezzem át úgy a mentett játékaim, hogy a biztonsági mentést töltse be.
Így sikerült is, minden okés volt, csak hát elég kellemetlen, mert én nem napirendi szinten játszok vele, de ha igen, akkor 4-5 órát. Emiatt nagyon tré az előző mentéstől újrakezdeni/pótolni eképp a játékállást, mert akkor ugye elveszik az az 5óra a játékból amit lejátszottam.
Valaki talált erre már 1jobb megoldást? :S
Próbáld meg ezeket:
Frissítsd a játékot.
A dokumentumokban van egy simCompositorCache.package fájl. Azt töröld ki, majd próbálj úgy játszani. Lehet először lassabb lesz a játék, de utána már jó lesz.
Vagy:
Ctrl+Shift+C -> Testingcheatsenabled true majd írd be ezt: resetsim "keresztnév" "vezetéknév" (természetesen az idézőjelek nélkül pl: resetsim John Smith)
Másik kódos megoldás esetleg:
Írd be a fenti kódot, majd shiftet nyomva tartva kattints valahova a földre, és válaszd a Teleportáljon ide! opciót.
Volt akiknek valamelyik megoldotta ezt a problémát, hátha neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!