Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Én a Sims 2-vel kapcsolattal...

Én a Sims 2-vel kapcsolattal szeretnék valamit kérdezni:Betegek a Simjeim mert kinn voltak télen az udvaron. Azt írták ki, hogy feküdjenek jó sokat az ágyban és meggyógyulnak, de nem akarnak az ágyban maradni. Mit tegyek, hogy meggyógyuljanak?

Figyelt kérdés
Előre Is Köszi A Válaszokat! =]

2012. máj. 3. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
kapcsold ki a szabad akaratot.
2012. máj. 3. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi de azt hol kell?
2012. máj. 5. 14:34
 3/5 anonim válasza:
Én ugy szoktam,hogy a pihenésre megyek rá,de amugy ha nem rakod ki oket a hidegre fekvés nélkukl is megxgolgxulnak és csak nagyon ritkán halnak meg,akkor is ellobb kiírja hogy a beteség sulyos.
2012. máj. 8. 07:31
 4/5 anonim válasza:
Amugy meg még jól johet a szababd akarat.Ne kapcsold ki.
2012. máj. 8. 07:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké bíztos jól jöhet máskor is, nem is kapcsolnám ki, de, hogy kell bekapcsolni???????? O.o
2012. máj. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!