Miért nem jó a sims 3?
Szia! :) Láttam a kérdésed, és azért írok ide, mert itt biztosra be tudok másolni linkeket.
Szóval:
Én innen szedtem le a sajátomat: [link]
De mielőtt újra leszednéd, próbáld meg még1x felrakni a tiedet úgy, hogy felrakod az alapot, NEM crackeled!, elindítod az indítópanelt, ha van frissítés, akkor frissíted, majd felrakod a következő kieget, azt is frissíted, ha kell, és így tovább amíg minden fenn van és friss, majd a legvégén crack-elj ezzel: [link]
Katt a nagy CLICK HERE TO DOWNLOAD THE FIX (PC) szövegre, hogy letöltsd.
Nyisd meg WinRar-ral, majd a #Crack mappában lévő két fájlt(TS3.exe, TSLHost.dll) másold a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin mappába.
Figyelem!! A következő kiegészítők közül legalább az egyiknek fent kell lennie, hogy működjön:
Nemzedékek
Házi Kedvencek
Vár a Színpad
Katy Pary Édes Apróságai
Királyi Lakosztály Cuccok
Városszépítő Cuccok
Remélem így már jó lesz, de ha bármi gond van, csak szólj! :)
Ahogy az előttem szóló is írta: Nem kell a többit, csak az alapot, ahogy írtam :)
(Angel, ment a zöld kéz egyébként ^^)
Csak akkor frissítettél,ha kérte a játék,vagy külön önszorgalomból is?Crack után frissítettél?
Az utóbbit meg az önszorgalmat nem díjazza a játék.Az előttem szólók mindent elmondtak elég részletesen is,úgyhogy ha nem frissítést rontottad el,nem tudom,hogy mit :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!