Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a Sims-2?

Miért nem működik a Sims-2?

Figyelt kérdés

A játékot DVD-n keresztül telepítettem a gépre, leszedtem hozzá egy cracket (miután kiírta, hogy tegyem be az egyetem CD-t), és még most is, hogy egy mappába van a játék, és a kibontott crack( mert tudom, hogy ez probléma szokott lenni), azt írja ki, amikor elakarom indítani, hogy:

Please insert the correct dvd-room, select OK and restart application.

MIÉÉÉÉÉÉÉRT???? És mit tehetek ellene?

2012. jún. 23. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:

a crack-et oda másoltad ahol a játék .exe fájlja van?

Lehet, hogy a játék gyökérkönyvtárán bellül, van mappa (pl.:system) amiben benne van az .exe és oda kell másolni a cracket, ha nem ez a megoldás akkor próbálj meg másik cracket leszedni hozzá.

2012. jún. 23. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom,hogy olyan játékot szedj le,amihez van crack is,mert amit leszedsz crack,nem biztos,hogy jó.Torrentoldalakon(Deathlord,microbit) találsz jó torrenteket,ha minden igaz,azokkal próbálkozz.(Most töröld le az egész játékot)

Ha bármi gond adódna ezek után is,írj privit.

(Adsz egy lájkot? ) :)

2012. jún. 24. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:
ment a Like, köszi nektek!:)
2012. jún. 24. 22:21
 4/6 anonim válasza:

Nekem majdnem ugyan ez a problémám, csak annyi, hogy netről szedtem le. Első nap még semmi baja sem volt, de másnap, amikor el akartam indítani, azt írta ki: Tegye be a Sims 2: Egyetem CD-t. Nem is az Egyetemet töltöttem le, hanem az alap játékot. De mikor újratelepítem ugyan ez van. Másnap megint ezt írja ki. Valaki tudna segíteni? :S

(Azért írtam ide, mert nem enged új topicot nyitni)

2012. jún. 27. 17:20
 5/6 anonim válasza:
Tudod, mindig éppen a legújabb kiegészítőt kell crackelni.. Példának vegyük azt, hogy felinstalálod az évszakokat, s azelőtt a Jó utattal indult a játék, akkkor az Évszakokat kell crackelni. :)
2012. jún. 28. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha letöltöd a nagyvárosi életet, (nekem mellesleg az cd-n megvan) akkor mind1 a sorrend (nálam így volt) mert mindig a nagyvárosi cd-jét kérte. De lehet hogy ez csak CD-sel mükszik.

(Megjegyzés: Az egyetemet én letöröltem, mert csak a helyet foglalta, semmi jó nincs benne (szerintem), annyi hogy folyton tanulnod kell, meg vizsgákra járni, aztán ha kijátszottad, dobhatod is ki, mert folytatása nincs, max ha újra kezded. A többi kiegészítő (pl. nagyvárosi, jó utat, szabadidő, pets, évszakok) ezeket nem lehet megunni szerintem. De Te döntésed, én csak a tapasztalatomat írtam le.)

2012. szept. 11. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!