Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a Sims 2?...

Miért nem működik a Sims 2? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Feltelepítettem néhány kiegészítőt(Éjszakák, Csilli-Villi, Konyhai és Fürdőszobai, H&M, Házi kedvencek, Nagyvárosi élet, Trendi Tini) természetesen betartva a telepítési sorrendet, de valamiért nem akarja elindítani.

Ha jól tudom az utoljára telepítettre kell rámenni(ami a Nagyvárosi élet). Be is tölti az introt meg minden ilyet, de a rendes betöltésnél megakad. Miért van ez?

2012. márc. 30. 15:00
 1/2 anonim válasza:
Kiír valamit? Vagy ha a betöltő képernyője nem gyorsan megy akkor várj, mert ha gyengébb a géped vagy ha tettél fel egyedi tartalmakat akkor kicsit lassabb a betöltése. Van mikor meg is áll, de elfog indulni.
2012. ápr. 3. 10:44
 2/2 anonim válasza:
nekem megvan az éjszakák azzal tök jól elment, meg most raktam fel a házi kedvenceket, a bemutató után amikor jön az a töltés pittyen egyet és bedob egy kisablakot a rendszer a "tiltás" ikonnal me egy ok gombbal ha arra rámek bezárja... de semmit nem mond
2012. júl. 30. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!