Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 Leszáll az éj lemezhite...

Sims 3 Leszáll az éj lemezhitelesítés sikertelen. Mért?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem a Sims 3 alapjátékot (ami eredeti). Frissíteni kellett, hát frissítettem, majd letöltöttem a Sims 3 Late Night REALOADED-ot. Sikeresen feltelepítettem, generáltam hozzá kódot és megcrackeltem (így: a "cd"-t megnyitottam és a benne lévő crack mappából kimáltam a 2 fájlt és beraktam a Late Night/game/bin mappájába. Frissíteni kellett ezt is.

El is indult a játék, csakhogy mire odaérnék a család kiválasztásához, kiír egy "hibaüzenetet": Lemezhitelesítés sikertelen. nem tudják megerősíteni h a birtokomban lévő sims 3 late night a játék jogtiszta másolata. vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Mit csináljak? Akármit csinálok nem működik. pedig néztem több youtube videót ahol UGYANEZT a játékot telepítik...ne m mellesleg sikerül a telepítés mindenhol.

Kérlek segítsetek.

#Sims #Sims 3 #Sims 3 Leszáll az éj #lemezhitelesítés sikertelen
2012. jún. 23. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

A cracket nem a kiegészítő,hanem mindig az alapjáték mappájába kell tenni,és felülírni.Csináld meg így is,ha így sem jó,töröld le mindkettőt és tedd fel újra a játékokat,és ezúttal a crackkel az alapjáték game/bin mappáját írd felül,ne a kiegészítőjét.Így menni kell már.Ha mégsem,írj privit.

(Adsz egy lájkot? :) )

2012. jún. 24. 19:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Már megoldódott de köszi. :) És adtam.. :DD
2012. jún. 25. 11:08
 3/5 anonim válasza:
Mit csináltál, hogy már működik? :/ Nekem is ugyan ezt írja ki, és nem tudom mi tévő legyek... többször újra is telepítettem, megcsináltam rendesen a crackelést, de még mindig nem jó.. :/
2013. júl. 26. 16:20
 4/5 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám..:( Valaki tudna segíteni, hogy végül hogy sikerült?
2014. máj. 12. 11:52
 5/5 anonim válasza:
Power ISO !!
2015. márc. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!