Mi a neve az ilyen fajta babáknak?
Figyelt kérdés
A neten először művészi fotókat láttam róluk - tehát ezeknek gondolom a fotózás a rendeltetésük-. Aztán Junky spot néven találtam rájuk, ez nem tudom, mit jelent. Termékkeresőbe (ebay, vatera) hiába írom be, nem ad ki ilyesmit. Itt van róluk pár kép:
Van nekik valami általános nevük azon kívül h "doll"? milyen babák ezek?
Hol lehet ilyet vásárolni?
Gondolom Magyarországon nem, de ha mégis, kérlek segítsetek!
2012. jún. 15. 22:41
1/2 anonim válasza:
Én azt is el birom képzelni hogy külön megrendelésre terv alapján vagy akár kézzel csinálták de lehet hogy a tescoban vettek 1 leárazott barbit és teli nyomták sminkel...
Szerintem keresgélj utánuk a játék részlegen mert ezek között is vannak különbségek...
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, utánanézek : ) nemhiszem amugy, hogy sima barbi lenne, mert ezeknek úgylátom nagy divatja van külföldön, külön alkatrészeik vannak, szemeiket is lehet cserélni, külön ruháik vannak stb...nagyon komolyan veszik xd de igazad van, hátha van valami hasonló a játékboltokban :D
2012. jún. 16. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!