A Forge of Empires nevű játékban hogyan lépjek tovább? (online játék amit a klánháborút fejlesztők készítettek)
A vaskorszak legelejének fejlesztéseinél elakadtam, mert nincs borom meg fám kifejleszteni az "építészek" és a "polgárőrség" nevű rublikát, a legfelső ág pedig zsákutca.
Az a gondom, hogy nincs lakosságom, amivel szőlőskertet építhetnék, és területem sincs, ahová a lakosságot növelő házakat építhetném. A 7goldos alap épületeket kellene átépíteni a legfejlettebbekké? Mit tegyek, játszik egyáltalán valaki ezzel a játékkal?
Hát én most kezdtem de egész jol haladok és lehet hogy ha belépnél a céhbe akkor nem tudom lehet e adni fát!
amugy keress meg nagy.szeba vagyok a játékban
a céhem neve szeba99
El kell adnod egy gazdasági épületet, akkor felszabadul valamennyi lakosság. A helyére tudsz házakat építeni. Vagy mondjuk faházak helyére, tegyél tegyél cseréptetős házakat, abba több lakosság elfér.
Én úgy csinálom, hogy mindig csak azt a gazdasági épületet hagyom meg, amivel éppen termelek, így az alvó épületek nem foglalnak területet. Pl. 2 faüzem stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!