Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen multiplayer játékok...

Milyen multiplayer játékok vannak? A metin2-t meguntam, a lehető legjobb érdekelne?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy melyik a legjobb azt így nem lehet kijelenteni mivel mindenki másra esküszik,de statisztika alapján a World of Warcraft és EVE Online a legjobb,mert ennek a 2-nek van a legtöbb aktív játékosa az MMO-k között,több mint 10 millió ember mind a 2-nek.

De sokan játszanak még például az Aion-al,Runes of Magic-el,Dungeons and Dragon-al,Cabal-al,Lord of The Rings Online-al,StarTrek Online-al,DC Universe Online-al is például,szóval ezek is elég sikeresek viszonylag,ezért feltehetően jók is.

Én személy szerint az EVE Online-al játszok,számomra az a legjobb online játék jelenleg:)

Régebben az Aion-al,World of Warcraft-al és StarTrek Online-al is játszottam,azokat is ajánlani tudom.

2012. jún. 10. 14:47
 2/8 A kérdező kommentje:
és olyasmi multiplayer ami nem mmorpg?
2012. jún. 10. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Az attól függ mi érdekel,multy (MMO)-ban is minden fajta stílus megtalálható nem csak RPG.

Az EVE Online például nem igazán RPG,hanem inkább egy űr szimulátor jellegű MMO amiben adott egy gigantikus univezum és végülis te döntesz mihez kezdesz,merre mész.Bányászat,kereskedelem,craftolás,kalózkodás (kirabolsz másokat),fejvadászat (elkapod aki kirabol másokat és vérdíjat tűztek ki a fejére)..stb de vannak küldetések is,de azokkal nem kötelező foglalkozni.A lényeg végeredményben a pénz,üzlet vagy akár harc más játékosokkal és hogy minél jobb legyél abban amit csinálsz.

Ha az ilyesmi érdekel akkor még a Planet Calypso vagy az Xsyon is hasonló,csak ezeket nem űrben űrhajókkal,hanem bolygón,emberi karakterekkel kell játszani.

Vagy ha autós játékok érdekelnek ott van például a Need for Speed World.

Stratégiai játék például a World of Battles,World of Tanks.

TPS játék például Global Agenda,All Points Bulletin:Reloaded.

FPS játék például Alliance of Valliant Arms,Battlefield Play4Free,Combat Arms csak hogy párat említsek.

Rengeteg online játék közül válogathatsz sok stílusban.

Itt van egy oldal ahol elég sok online játékot találhatsz:

[link]

2012. jún. 10. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
FPs játék nagyon jó: Team Fortress 2. Steamen ingyér van.
2012. jún. 10. 17:58
 5/8 anonim válasza:
Ha meguntad a 2. akk méé' nem játszol az 1.-vel???O.o
2012. jún. 18. 13:44
 6/8 anonim válasza:
Az előzőnek hogy az 1. nem olyan jó amúgy ha a Metin2-vel játszottál akkor próbáld ki a privát szervereit-is pl.: a DDMT2 vagy én most a PVP2-vel játszom ezek jobbak könnyebbek.
2012. júl. 6. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
MTA: San Andreas 1.3
2012. júl. 6. 12:25
 8/8 anonim válasza:
Warface
2015. aug. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!