Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Harc középföldéért 2-ben...

Harc középföldéért 2-ben miért dobál ki a játék a szerverről?

Figyelt kérdés

Csináltunk szervert és hamachin akarunk játszani, mert válság van és nem tudjuk megvenni.

Szóval kész a szerver belép egy tag és kb 20mp múlva ledobja.

Ez egyetlen embernél van így, ha nélküle játszunk akkor megy minden normálisan.

Amúgy először minket is kidobált, de valahogy megoldottuk, nem tudom hogyan.

2012. jún. 11. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet nekünk is ugyanezt csinálta a játék amikor lanoztunk! nem tudom pontosan de szerintem az miatt lehet hogy felmegy a ping vagy gyenge az internet kapcsolat abban a pár másodpercben és a játék azt úgy fogja fel hogy lementél (de úgy néz ki mint ha ledobott volna)
2012. jún. 14. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
amióta új internetszolgáltatót választottunk megoldódott a probléma. Szóval szerintem a kettő közül valamelyik. Remélem megoldódik a problémád. Üdv. remixboy
2012. jún. 14. 11:09
 3/4 anonim válasza:
Ha lehetne akkor csatlakoznék hozzátok.Mert itt is válság van sajnos és hamachin játszottam régen de már eltűntek a játékosok.
2012. jún. 14. 13:06
 4/4 MORFEE89 válasza:
Gondolom nem vettétek meg a játékot eredetiben és annak az egy illető azonos cd kulcsot használ, mint a valaki aki még a játékba csatlakozott, esetleg a játék kiadása utáni elsőverziós game.dat fájlal crackelt, ami ellen a játékban már van beépítve belső védelem.
2013. márc. 8. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!