Sims2 vagy Sims3?
szerintem ha a két alapjátékot összevetjük a s3 de ha kiegészítőket is nézzük akkor mindenképpen a 2.a 3 kiegészítőiben valahogy azt veszem észre hogy mintha csak össze lennének dobálva.például a világ körül kieg.-ben 3 hely:franciaország,egyiptom meg kína.megemlíthettek volna bennünket is,vagy olyan helyeket mint madagaskár,ha már kyna akkor mount everest,németország,anglia stb.A munkarendszert nagyon elrontották ez így borzalmas.példa a titkos ügynök:
-Mr. Bond szükségünk van magára.jöjjön be 5 másodperc alatt az autójával(igen a közlekedés is borzalom de már haladás a 2-es taxi óta)szükségünk van magára!
-megyek a rendőrállomásra onnan majd megakadályozom a nukleáris rakéta kilövését!meg onnan majd járőrözök!
szóval igen rengeteg hiba van benne.
SIMS3
>Sokkal élethűbb
>Szabadabban mehetsz (mármint látod a szomszédok házaikat, meg el mehetsz sétálva bárhová akár biciklivel, taxival, autóval)
>stb.
A sims 2 mert:
-Egyszerubb kezelni
-Sokkal tobb lehetoség van benne
-Szórakoztatóbb mint a sims 3
-Gyorsabban barátkoznak a simek,és egyszerubb vámpírrá,vérfarkassá stb. válni benne,és ehhez nem kell bonyolult kovetelményeket teljesítened mint például:A vámpírnak ahhoz hogy vámpír legyen vért kell lopnia a kórházból éís csak azután lesz teljes vámpír.
-Sokkal tobb kód mukodik benne,a sims 3 ban szinte egy sem mukodik
-Kevesebb cucc van benne az alapban mint a sims 2-ben.
Ja és LEHET LÁTNI A SZOMSZÉDOKAT!Csak tévhit hogy nem.
Remélem meggyoztelek.Sok szerencsét!
Uccsó vagyok azt kifelejhettem hogy lehet itt is sétálni meg autózni meg helikoptert vezetni meg minden.Sót ha boszi vagy akkor még repkedni is tudsz a seprudon.itt egy oldal amo ezzel foglalkozik:
www.mysims.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!