A Gamer lányok tényleg bejönnek a fiúknak?
Figyelt kérdés
Már rengetegszer olvastam, hogy azok a lányok, akik "gamerek", azok bejönnek a fiúknak.
Viszont ez szerintem a való életben nem igaz, mert a fiúk azt mondják, hogy ezek fiús hobbik, és fiús lánnyal nem járnának.
Most akkor melyik az igaz?
2012. jún. 5. 13:27
12/19 anonim válasza:
Én elvenném azonnal feleségül! :DDD
13/19 anonim válasza:
Remélem!Én is gamer vagyok.
13/L
14/19 anonim válasza:
Ha azért hogy "menőnek" vagy ilyesmiknek akarnak tűnni akkor nem. Viszont ha néha kikapcsolódik vagy tényleg azért játszik mert tetszenek neki ezek akkor viszont bejönnek sztem mindenkinek... (ez már csak az én véleményem de véleményem szerint az utóbbiak úgymond nem olyan "szűk látókörűek" mint egyesek... mind1 hosszú :DD)
15/19 anonim válasza:
Nem baj ha Gamer vagy igaz én srác vagyok de engem nem zavar ha egy lányal játszok szeretek velük konzolozni csak bárismernék sokat!!!
16/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek :) Bár élőben még nem találkoztam gamer lánnyal :( De jó lenne egy ilyen barátnő,akivel néha összebújva Xboxoznék :)Ha van olyan gamer lány,aki szívesen megismerne engem az írjon nekem üzenetet 20/F
17/19 anonim válasza:
Én leszopnám magam a boldogságtól ha gamer csajom lenne :):)
18/19 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, ha eg ylány játszik. :)
Mindenképp gamer barátnőt akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!