Konzolok. Melyiket ajánljátok?
A PS3 nekem drága. A Wii nem az én konzolom. Nintendo 3DS sem tetszik, mivel nincs rá olyan sok játék, és el is lehet veszteni. PSP is tetszik, de azt lazán ellopják vagy elvesztem. Az XBOX 360 árba is jó,minden, de az meg elromolhat, mivel biztos kicsippeltetem. Szerintem nem olyan veszélyes, cssak normális legyen a forrasztás.
Valaki vélemény?
Most megint elbizonytalanodtam. Azért, mert valami PS4-ről pletykálnak és ha nemsokára kijön akkor nem éri meg a ps3. Azért gondolom ezt mert 6 évente van PS.
PS1 - 1994
PS2 - 2000
PS3 - 2006
PS4 - 2012
Igen,valóban készül a PS4 és vannak játékok is már amiket bejelentettek rá,de az idén még biztosan nem jön.Max jövőre.
A játékok miatt nem érdemes elbizonytalanodnod,mert sok játékot biztos hogy továbbra is kifognak adni PS3-ra.A Sony és a játék fejlesztők is kijelentették hogy egyenlőre nem igazán indokolt PS4 mert a PS3 kitünően elboldogul és el is fog az új játékokkal.Szóval ha ki is jön a PS4 a PS3 támogatása a játék fejlesztők részéről nem fog megszünni egyik pillanatról a másikra.Addig még egy konzolra veszik az emberek a játékokat és az hardveresen el is bírja,kifogják adni rá a játékokat.Ez a lényeg,nem az hogy jön az új.Szóval PS3-ra még egy jó ideig biztos kifognak jönni az új játékok mert hardveresen elbírja és nem fognak az emberek rohanni PS4-re váltani szóval az eladások is menni fognak PS3-on még egy jó darabig.
A játék fejlesztőket csak ez érdekli,és ezzel nem lesz gond.Ha ki is jön a PS4 (az idén biztos nem) az marketing okok miatt lesz,versengés miatt a konkurenciával,nem azért mert igény lesz rá hardveresen.Nyugodtan beruházhatsz PS3-ra.
Ha viszont attól tartasz hogy hú a PS4 milyen állat szuper lesz majd a PS3-hoz képest és inkább megvárod a PS4-et.Hát,talán,de olyan pletykák is keringnek a PS4-ről és az új Xbox-ról is hogy a játékokat majd aktiválni kell online a PSN illetve Xbox Live account-unkra.És így csak mi tudunk játszani vele.Nem lehet majd eladni,kölcsön adni,kölcsön kérni,használtan venni.Megveszel egy játékot csak a te acc-odon lehet majd játszani vele,kb úgy mintha Steam-en vagy Origin-en veszel játékot.Szóval az új konzolok már nme csak a warez-t de a használt kereskedelmet is el akarják lehetetleníteni.
Erre szerintem nem érdemes várni.
Igaz nem 100%,csak pletyka de nem cáfolta senki eddig.És ha így lesz én személy szerint a PS3-ról Onlive-ra fogok váltani,ha már így sem tudom eladni a játékokat vagy használtan venni.Onlive-on legalább lehet bérelni,vagy havidíjárt azzal játszani amivel akarsz,amennyit akarsz és nem kell drága hardver-sem hozzá.
Jelen pillanatban engem csak az tart vissza az Onlive-tól,hogy nem igazán tetszik az ötlet hogy fizikailag nem birtoklom a játékot és nem tudom szabadon eladni vagy használtat venni és hogy kötelezően net kell hozzá.De ha a jövő konzoljain sem lesz másképp,számomra elgondolkodttó hogy inkább Onlive-ra fogok váltani ha ott lesz az idő.
Ha nem ismernéd az Onlive egy fiatal és egyben egyedi játék megosztó (gamestream) szolgáltatás,ami az interneten keresztül szállítja neked a játékot.De nem úgy mint a Steam vagy Origin.Nem kell letölteni a játékot,és a játék nem is a te hardvereden fut hanem egy szerveren.Te csak egy videót kapsz vissza lényegében a játékról ahogy játszol.Ez által bármilyen gyenge hardveren tolhatod a legújabb játékokat,nem kell vasra költeni,csak gyors net kell hozzá azt hiszem 5MB/s az ajánlott.De van konzoljuk is ha a nappalidban akarsz játszani.De alapvetően elég neki egy gyenge PC is.
Ki próbáltam már,játszottam pár demo-val és elég jól futottak a legújabb játékok egy ősrégi laptopomon,amiben mindössze 128MB-os graff van,1.7GHz-es proci és 1GB RAM.Ennyi bőven elég neki és tolhatod a legujabb játékokat.
Szóval szerintem mint a jövő játék platformja,ezzel is érdemes lehet számolni.Azt nem tudom hogy magyarországot lefedi-e már,lehet-e magyar bank kártyával fizetni a szolgáltatásért,de ha jól emlékszek jövőre igérték hogy az egész EU-ra kiterjesztik.Jelenleg az USA-ban és UK-ban és Belgiumban érhető el.Tavaj indult az USA-ban.Idén jött az UK-ba és Belgium-ba.És ha minden igaz jövőre már elérhető lesz az egész EU-ba,ha még nem.Ezt most nem tudom így hírtelen,de utoljára amikor néztem 2013-ra igérték hogy lefednek több EU országokat is ahonnan lehet fizetni.
Hát hallod, néztem Ps3 gameket, és valami hihetetlen, hogy a Killzone 3 19.800 Ft..
Xbox jóval olcsóbb, de gondold meg, énis sokat gondolkodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!