Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jelenleg "ki" a konzolok királya?

Jelenleg "ki" a konzolok királya?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nintendo 64
2012. máj. 13. 12:34
 2/12 A kérdező kommentje:
sztem meg a nintendo NES :/
2012. máj. 13. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
XBOX360 <3 <3 :D
2012. máj. 13. 12:55
 4/12 anonim ***** válasza:
rühellem a ps-eket és az xbox okat meg az efféle bambaságokat, a PC a legjobb és kész
2012. máj. 13. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Vortex a konzolok már eleve verik a PC-t játék kínálatukat is tekintve

Egyébként nekem a PS2 a konzolok királya mert arra jelentek meg a legjobb játékok,de én még a sima PS1-es játékokat is jobban szeretem mint ezeket az új generációs baromságokat.Kit érdekel a grafika ha a játékélmény már nem az igazi?Nem lenne már szükség itten új konzolokra ez már tényleg csak a pénzről szól

2012. máj. 13. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Előző:

A játékélmény alap feltétele a grafika.

Nem mindegy, ha egy jó jelenetet 800/600-as felbontással látsz, vagy 1400/900-assal.

Ha egy játék olyan grafikán fut, mind a battlefield 3, vagy a crysis 2, akkor már megvan a játékélmény szerintem.

2012. máj. 13. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Bodor Tomi

Ez nagy baromság már ne haragudj.A régi nintendo játékoknak ugye nem kell ecsetelnem a grafikai minőségüket de mégis élveztünk vele játszani a játékélmény miatt

Oké nem azt mondom hogy a grafika egyáltalán nem számít,de a játékélmény a mérvadó!Én már a PS1 grafikájával is megelégedtem,a PS2 grafikája meg szerintem már tényleg elég

Ha a Battlefield 3 -ban csak sakkozni lehetne akkor is nyújtana jó játékélményt csak azért mert kíváló a grafikája?Nem mert halálra unnád magadat!

A grafika is jelenthet pluszt de mondom mégegyszer,sokkal kevésbé járul hozzá a játékélményhez mint pl a hangulat

2012. máj. 13. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
ja, csak a BF3-ban nem sakkozni kell... és igen is a jó grafika nélkül a játékélmény már nem olyan jó. a nintendo meg azért tetszett mindenkinek, mert a PC k drágák voltak, így meg kellett elégedni a nintendoval...
2012. máj. 13. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek vortex-szel, manapság jó grafikán egy kalap sz**t is el lehet adni. Viszont ritkán találsz olyan njátékot amire azt mondod, hogy ez ütős volt. Az utolsó ilyen játék amivel játszottam az a Brothers in Arms 3. része volt.
2012. máj. 13. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:

vortes azért ne szidd annyira a konzolt. én PC-s vagyok de gondolkozom hogy veszek PS3-at.

1. míg te PC-n bajlódsz hogy mit vegyél a gépedbe hogy a következő GTA mondjuk elfusson,adig konzolon nincs ilyen mert van egy XBOX360 és azon elfut minden amit arra adnak ki. nem kell fejleszgetni

2.PC-n sokan csalnak FPS multikba,de konzolokon nem olyan könnyű mert ott nem tudod bele injectelni a hacket játék mappájába stb.

3. sztem konzolokra sok jobb játék jön ki mint PC-re. vannak konzol exkluzívak is(Halo részek),meg a PC-s játékokat nagy részét is kiadják konzolra(a Minecraftot most kiadták XBOX 360-ra) nyilván stratégiaikat nem annyira...

4. PC-re meg egyre kevesebb játékot adnak ki,és sztem az sem baj hogy nem lehet BF3 közben xbox-on chatelni mert legalább nem idegesít a sok kis hülye

2012. máj. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!