Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jelenleg "ki" a konzolok királya?

Jelenleg "ki" a konzolok királya?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 12:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
a nintendot csak poénból írtam
2012. máj. 13. 19:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Vortex

Tudom hogy a BF3-ban nem sakkozni kell,ez csak egy példa volt arra vonatkozóan hogy hiába van egy játéknak jó grafikája ha nincs meg a megfelelő hangulata vagy unalmas.Úgy nem ér semmit

Persze ha minecraft grafikával kéne játszani például a CoD -al az eléggé gáz lenne,tehát egy bizonyos szintet el kell érnie a grafikának is főleg a mai világban de akkor is játékélmény szempontjából a hangulat/élvezhetőség a fontosabb

Most ez olyan mintha feleségül vennél egy model csajt.Oké szép,csinos de az eléggé gáz lenne ha nem tudna se főzni,se mosni,nem szeretne téged stb Valahogy nem értem hogy miért nem elég ha elér egy bizonyos szintet a grafika,miért élvezhetőbb a játék ha tökéletesebb a grafikája?

Mindegy hogy PC vagy Nintendo játékokról volt szó,akkor is régen hiába volt gagyi grafikájuk a játékoknak akkor is imádtak vele játszani,szóval nem tudom miért mondtad hogy a PC-k drágák voltak amikor annak semmi köze ahhoz amit én mondtam.Szerinted az első számítógépek tökéletes grafikával kezdtek?Nem,azoknak is kezdetleges grafikájuk volt

2012. máj. 13. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!