Melyik FPS játékot ajánljátok PS3- ra?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni PS3- ra egy FPS játékot, de nem tudom eldönteni melyik legyen az. Még azt se döntöttem el, hogy melyik játéksorozatból legyen (pl.:Killzone, Call of Duty, Battlefield). Bár az FPS- se biztos, mert az Uncharted sorozat is tetszik. Mindenesetre olyan játék kellene amivel sok ideig elvagyok, mert nem valami sűrűn veszek új játékot, illetve fontos, hogy a multi- player jó legyen.2012. ápr. 2. 18:35
1/56 anonim válasza:
Én a bf3-mat ajánlom a multijával szerintem sokáig el lehet lenni.
2/56 anonim válasza:
Csakis Battlefield 3 !! :D COD tele van kis archarcosokkal
3/56 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Battlefield 3! Én már 100 óránál tartok a multiplayerben, de nem tudom megunni.
Egyébként a Killzone 3 multiplayere ingyen letölthető.
4/56 A kérdező kommentje:
Akkor egyértelműen a BF3? :)
2012. ápr. 2. 23:38
5/56 anonim válasza:
Messze a legjobb multiplayer játék a piacon.
6/56 Rách Béla válasza:
Ha esetleg szereted a horrorokat ajánlom a. Left4 dead 1-2 öt. A singlet 1 hét alatt végig tolod de ha coopba mentek soseunodmeg. Én 2 éve kaptam a l4d .t de haverral aki szintén sokat játszott vele ő is élvezi. A múltról nem is beszélek .
8/56 A kérdező kommentje:
Több barárom szerint is nagyon rövid a BF3 egyszemélyes módban, és azt mondták, hogy az MW3- nak 2X olyan hosszu storyja van, akkor most MW3 vagy BF3?
2012. ápr. 3. 14:28
9/56 A kérdező kommentje:
A horrorrol jut eszrmbe. A Dead Island milyen? Nem tul uncsi, hogy "mész, gyilkolsz, mész" ? És a LIMBO? Azt nem ismerem, de tudom, hogy horror.
2012. ápr. 3. 14:31
10/56 anonim válasza:
És kit érdekel az egyszemélyes mód?
Mindkettőben egy gagyi pár órás valami.
Mindkettőnél egyszer végigjátszod egy délután alatt és soha többé nem nyúlsz hozzá.
Multiban meg a BF3 összehasonlíthatatlanul jobb a COD-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!