Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik FPS játékot ajánljátok...

Melyik FPS játékot ajánljátok PS3- ra?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni PS3- ra egy FPS játékot, de nem tudom eldönteni melyik legyen az. Még azt se döntöttem el, hogy melyik játéksorozatból legyen (pl.:Killzone, Call of Duty, Battlefield). Bár az FPS- se biztos, mert az Uncharted sorozat is tetszik. Mindenesetre olyan játék kellene amivel sok ideig elvagyok, mert nem valami sűrűn veszek új játékot, illetve fontos, hogy a multi- player jó legyen.
2012. ápr. 2. 18:35
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Na ehhez mit szóltok?! A server browser -nél az Összes CQ/RUSH/CQA server Üres, a TDM/SQTM -ek kb fele meg tele... Akkor mi a fontos a Battlefield 3 -asoknak? Am a Modern Warfare 2 -nél meg az van, hogy a free-for-all -on (= DM) vannak fent messze a legtöbben... Most néztem meg (ezt is PS3 -ról írtam).
2012. ápr. 30. 12:47
 52/56 anonim ***** válasza:

9 nap alatt komolyan nem sikerült rájönni?

Pedig elég egyértelműek...

A TDM értelemszerűen csapat death match, oroszok az amcsik ellen.

SQDM osztag death match, sok 4 fős osztag egymás ellen.

CQ, azaz Conquest, a zászlókat kell elfoglalni és megvédeni, ez játszódik a legnagyobb pályákon és tele van járművekkel.

Rush, két csapat van, védő és támadó, a támadók feladata, hogy felrobbantsák a 2 elhelyezett M-Com állomást, úgyhogy hogy bombát szerelnek rá (nem C4, az egyik gombot kell nyomvatartani) majd utána megvédjék amíg fel nem robban.

Ha meg van a két m-com, a csapat tovább nyomul a következő 2-re és így tovább, 3 vagy 4 adag szokott lenni, függően a pálya méretétől. A védők feladata nyilván ennek a megakadályozása és a bombák deaktiválása.

2012. ápr. 30. 12:48
 53/56 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul állítottál be, xboxon tömkelegével van mindenféle szerver és mindig is a CQ majd a Rush volt a legnépszerűbb játékmód.
2012. ápr. 30. 12:50
 54/56 anonim ***** válasza:
Nem tudom te mit csinálsz, de nálam az első 5 oldal az összes módnál tele van. De egyébként meg minek keresgélsz? Nem mindegy melyikre mész fel? Kiválasztod a módot esetleg a pályát és rádob egyre.
2012. ápr. 30. 13:39
 55/56 anonim ***** válasza:
Szerintem a Killzone 3 a legjobb PS3-mas exklúzív játék , de veri az összes Multiplatform játékot is . Ezt mondom úgy hogy megvan nekem a BF3,MW3,Crysis,Medal.....Mindet alázza rendessen.
2012. aug. 13. 21:09
 56/56 A kérdező kommentje:
Utolso: én majd a Killzone Trilogy t veszem meg mert benne lesz az 1-3 + összes DLC
2012. szept. 22. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!