Melyik FPS játékot ajánljátok PS3- ra?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni PS3- ra egy FPS játékot, de nem tudom eldönteni melyik legyen az. Még azt se döntöttem el, hogy melyik játéksorozatból legyen (pl.:Killzone, Call of Duty, Battlefield). Bár az FPS- se biztos, mert az Uncharted sorozat is tetszik. Mindenesetre olyan játék kellene amivel sok ideig elvagyok, mert nem valami sűrűn veszek új játékot, illetve fontos, hogy a multi- player jó legyen.2012. ápr. 2. 18:35
11/56 anonim válasza:
Én játszottam a Dead Island-dal.
Elég jó kis játék de és félbehagytam.
Érdekes meg minden de egy idö után meguntam.
Bf3-al is játszottam nagyon góré. :)
...
Amugy a Dead Islandot 2 hét után ott is hagytam.
Ugyhogy marad a BF3. Szerintem.
12/56 anonim válasza:
Én Battlefield 3-at ajánlom fps nek.
De pl.: Little big planet 2 fasza kis játék több mint 4millió interneten.
13/56 A kérdező kommentje:
Ja, én nem tudtam, hogy annyira nem fontos az egyszemélyes mód.. Rég játszottam FPS- sel, a PS3 sincs meg valami rég óta és eddig el GTA 4- eztem :). Viszont kezd hiányozni az FPS így olyat veszek. Egyébként én tényleg régi FPS- ekkel játszottam utoljára (Conflicft: Desert Storm, Conflict: Vietnam, Medal of Honor: Europan Assault meg ezek). Le vagyok maradva egy jópár évvel (márt csak azért is, mert a PS3 előtt egy nagyon gagyi PC- vel játszottam). Szoval jó tudni, hogy a multi playeren a hangsúly ;).
2012. ápr. 3. 23:25
14/56 anonim válasza:
Nem minden játéknél, de a legtöbb FPS már csak a multiról szól.
Érdekes módon TPS-ekből vannak bazijó single player játékok is...
15/56 anonim válasza:
L4D nincs PS3-ra kizárólagosan Xbox 360-ra jelent meg.
16/56 A kérdező kommentje:
Kössz a választ, hogy a L4D nincs PS3- ra ;) Én nem néztem utána, X360- at csak emiatt nem veszek, de ebbe most ne mennyünk bele.
2012. ápr. 4. 18:08
18/56 A kérdező kommentje:
atkari99: melyiknél van 4 millió online pálya?
2012. ápr. 5. 08:25
19/56 anonim válasza:
cod mw3 sztem nagyon elbaszták a singleplayert és még a black opsra mondják hogy nagy csalódás szerintem a black ops sokkal jobb az mw3 nál ha meg mw3 vs bf3 egyértelmű bf3
20/56 A kérdező kommentje:
Végül megvettem Blue-Ray- en a Crysis 2- t és vettem egy PSN kártyát (25£) amivel PSN- röl megvettem a Crysis- t. Viszont majd a BF3- at is megveszem.
2012. ápr. 12. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!