Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fizetnek olyan keveset...

Miért fizetnek olyan keveset a lottón azért, ha csak egy számon múlott a telitalálat?

Figyelt kérdés
Pedig a főnyeremény összegéből lehetne még a többi találathoz rakni egy "kis" pénzt. Olyan idegesítő, hogyha valakinek csak egy találat kellett volna a sok millióhoz, de így csak párszázezret kap. Ismertek olyat aki így járt?
2009. jún. 27. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert akkor már miért nem fizetnek többet a három találatosoknak is.. Stb. Épp az a lényege, hogy mindet el kell találni, és akkor dől a nagy összeg. Ha meg nem, akkor is kapsz pénzt, de egyértelmű, hogy nem annyit. Négyes találat mindig több van, mint ötös, ha a négyeseket jól megnyomnák, akkor már kicsit a hármasokra is dobni kéne, elvégre mégis a felénél többet eltaláltak.. Akkor mi marad a főnyereményre? meg a haszonra?
2009. jún. 27. 14:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Pontosan! A hármasokra is fizethetne többet! És maradna még ott bőven a telitalálatra is! Most az ötösön 550.000.000 Ft a főnyeremény. Ha csak azt az 50 milliót osztanák el, még mindig maradna bőven a telitalálatnak. Igaz, azt nem tudom, hogy most mennyi a "keret", amiből osztozkodnak a többiek, mert azzal tisztában vagyok, hogy minél kevesebb számot kell eltalálni, annál többen vannak a nyertesek, és az a nyeremény, amit kiírnak, az már az egy főre jutó összeg.

Engem biztos megütött volna a guta, ha a hatoson is most csak ötösöm lett volna, mert 120 millió helyett, csak 336.550 Ft-ot nyertem volna.

2009. jún. 27. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:

mer az összeg fix a nyeremény eloszlik...

minél több ember eltalálja annál kevesebb jut egy főre, minél többen eltalálják, annál nagyobb az esélye hogy te is többet ikszelsz be és tűnik úgy mintha szerencséd lett volna, pedig csak sima valszám, azaz matematika

2009. júl. 14. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!