Mennyit fizetnek az átvevők a házinyúl kilójáért?
Páromék tartanak nyulat, de csak saját fogyasztásra. Ez konkrétan egy párt jelent és a szaporulatot. Náluk az éves hús nagy részét teszi ki a nyúl, de azt mondják, hogy a takarmányozás miatt már meg kell gondolni, hogy megéri-e nyulat tartani, vagy a táp ára drágább, mintha nem lenne nyuluk és húst vennének...
Szóval nem tudom, megéri-e... :/
"Ha vki nem bírja a kritikát, ne írjon ki ilyen kérdés."
Én meg azt mondom, hogy, akinek ennyire eltérítette a józan ítélőképességét a nyúlbarátság, az ne mocskolódjon úgy, mint ahogy azt a törölt válaszokban tette...
Az ember húst is eszik. Mi is tartunk nyulat megenni.
Akik ezen fel vannak háborodva azok mind vegetáriánusok? Mert a Jóbarátokban pl. csirkét és kacsát tartottak kedvencnek, ezért ne egyetek, egyre többen tartanak bent a házban malacot, azt se egyetek, én meg holnaptól tartanék így egy tehenet azt se ehettek többet, halakat meg végképp nem hiszen az akvarisztika nagyon elterjedt. Ez nem így működik, fogadjátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!