Hogyan hűtöd nyuladat, ebben a nagy melegben (házinyúl, szabadtéri tartás)?
Nyulam elég nagy darab és még nem vedlette le a téli bundáját sem, ezért nagyon kikészíti ez a meleg...egész nap csak fekszik meg zihál.
Ötleteket szeretnék, mert nekem már több nincs :D
1. hőszigetelt háza van (persze nappal inkább a kifutójában szeret lenni, még ha ott melegebb is van)
2. tető alatt van a ketrece is és a kifutó is és oldalról se süt be a nap
3. nem egy ásós fajta :D ezért mindig én ások neki gödröt, hogy abban hűsöljön :D de elég hamar felmelegszik az a föld is
4. hideg vízzel szoktam még "lemosni" a fülét, de ez is csak néhány percig használ
Ennyi...te hogy hűtöd?
Mi beengedtük az öntött műpadlós ("mozaik" hűs nappaliba, és ott elnyúlt a kövön :)
Csakhogy a postás nagyon megijedt tőle :)
Már a szetteren épp átverekedte magát.
a vizes nem is rossz :D kipróbálom...
a házba beengedés sajnos nem megy, olvastam, hogy 1 db járólap/csempe is tök jól hűt, ha találok, akkor azt is megpróbálom :D
Hol van tartva? Lakásban?
Ha van kert, akkor áss neki fel egy kis részt ahol árnyékos, és szedd ki a gazt, aztán kerítsd el oda..
A nyirkos földet szeretni fogja, szerintem a ventilátortól meg a fagyasztott víztől be fog gyulladni a szeme, vagy a füle.
Amúgy a téli bundáját saját magának kellene kitépdesnie, de egy feleslegessé vált hajkefével segíthetsz is neki..
OFF
Utolsónak gratulálok, hogy bent hagyta a napon a kocsiban őket. Tudtad, hogy akár 60 fokra is felmelegedhet bent nekik a levegő? Próbáld ki csak 10 percig ruhában, bundában :-( a csapból is az folyik ilyen nagy melegben, hogy gyereket és házikedvencet NEM SZABAD a kocsiban hagyni.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!