Edoer kérdése:
Valamit az MMORPG-k ről? (többi lent)
#mmorpg˛rpg˛mmo˛onlinejáték
1/22 anonim válasza:
metin privát szerverek nekem ilyenre jók (somt2) ,
Sok a map, pvp-zni, időt elütni jó
Meg ha vmi komolyabba akarsz belekezdeni és nem akarsz 1 rakat sz*r lenni oda kell 1 kis kockaság is,
WoW privát szerver is van(nem fizetős)
Amm majdnem mind1-iket felsoroltad max a "LoL" maradt ki... league of legends (bár nincs elég magyar...)
2012. máj. 18. 13:10
Guild Wars 2? Talán még a nyáron megjelenik, és az egyik legjobbnak ígérkezik.
Itt többet is megtudhatsz róla: [link]
2012. máj. 18. 13:14
3/22 A kérdező kommentje:
na jó de a metint nem én ócsárolom csak hanem még jó sokan és wow on játszotttam a taurin és erre meg sokan azt mondták hogy tisztta bug és amúgy nekem se jött be és minek van több privát szerver a metin re amikor a metin2mester azon is játszottam és amúgy van bennem kockaság csak nem akarok teljesen függő lenni mert az már betegség lenne ja és jó lenne ha mondana valaki egy véleményt :)
A metin egy krva jó játék, kezdöknek azt ajánlom, viszont igazad van a silkroadnál szrabbal nem fogsz találkozni soha.
Ja és a metinnek van története.
A silkroad egy krvaszarkibszottrosszbalfosMADERFAKKER játék.
És tényleg mindegyiket felsoroltad ami jobb (kivéve a srot mert az egy SZR) tényleg ajánlom a metint, játtsz azon.
2012. máj. 18. 13:23
5/22 A kérdező kommentje:
játszottam a silroaddal valóban egy elmebeteg ratyi szar ja és a metin re akkor miért mondják hogy szar ? és jobb attól a perfect world prszer a pw nekem jobban tetszet
minden ismert mmo-ra rairtad hogy sz*r, es osztod az eszt nehany youtubos video utan
egyaltalab biztos vagy abban hogy mmo-zni akarsz?
2012. máj. 18. 13:34
7/22 A kérdező kommentje:
bocs nem az ismertekre irtam hogy szar hanem a: metin mu online silroad wow ezek és lehet hogy rosszul fogalmaztam a kérdést
a wow a legismertebb mmo, talam a legjobb ami letezik, ezt aion-oskent mondom, fogalmad sincs miket hordasz ossze
2012. máj. 18. 14:24
9/22 A kérdező kommentje:
na áljon meg a menet egyik hogy a wow-ról OLVASTAM hogy nem igazán jó főleg a tauri mert sokak szerint tiszta bug másik az előző kiírásban irtam hogy mi nem jött be igazán és én azt kérdztem hogy kinek min tetszik és azon van e sok magyar és hogy miért jó és nem azt hogy az én véleményemet kell leócsárolni
olvasd el meg 1x mit irtal 14.07-kor, es amikor 1 jatekrol beszelunk, eloszor az EREDETI jatekot vesszuk figyelembe, nem valami gagyi tort szerot mind a tauri
2012. máj. 18. 15:24
Kapcsolódó kérdések: