Mi ez a Diablo mánia a kocka népségnél mostanság? Ez egy játék vagy mi? Miért olyan nagy szám?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 22:02
1/5 anonim válasza:
Ez egy klasszikus és nem kell kockának lenni, h ismerd.
Most jön az új része talán.
2/5 anonim válasza:
Egy játék, amit valamiért nagyon szeretnek. Barátom, sőt... minden ismerősöm azt játssza. Hát nekem nem ez a hobbim, de egyáltalán nem zavar. Mindenkinek más a nagy szám, nem kell ezért beléjük kötni. Valaki a bélyegekre, valaki a könyvekre, valaki az autókra gerjed. Mindenkinek megvan a maga hobbija.
3/5 Queasy válasza:
Én meg ezt az ócska 'kocka' kifejezést nem értem a népségnél.
A lehető legócsárolóbb kifejezés a hobbi hívőivel szemben.
Egyébként azért, mert a Diablo a magaidejében egy új játéktípust hozott létre és mivel most egy új része jelenik meg így érthető, hogy sokan rá vannak feszülve.
4/5 anonim válasza:
Jaja,így van nagyon jó game! de ezeket úgysem érti egy átlagos ember aki nem szokott játszani PC-n vagy konzolon.
5/5 anonim válasza:
Nézzük:
- Egy stílus megalkotója volt a sorozat
- Kiváló kvalitású első és második rész
- 11 éve fokozódó várakozás
- Blizzard fejleszti, ami garancia a minőségre (és a magas árra :S)
Kb ennyi, mondjuk én sajnos/szerencsére kimaradtam ebből az őrületből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!