Diablo, milyen játék?
Sziasztok!
Én aktívan tolom a WoW-ot (:D), de sajnos nem ismerem a Diablo-t. Miért várják ennyire a 3-mat? 9Gag-on is azt posztolják. Miről szól ez a játék, mitől ilyen jó?
Énis aktivan wowozok eredetin .
Anual miatt ingyen lessz d3-am
amugy nem véletlenül nyit minden számtekes bolt éjjel 15.én ,
Szerintem nagyon jó játéklesz , igaz inkább haverokkal lessz jó játszani meg partyban 1-2vel nem játszottam , de a beta nagyon megfogott , annak ellenére hogy a betaán 700as pingem volt .
Itt egy video az otherworldös shirin elmongya a diablot pár szóban , meg mutat játék élményt : http://www.youtube.com/watch?v=D0Yi3PUtsZk
Ez a komment mindent elmond : "a játék magával ragad, nyílt béta hétvégén megfogtak, van benne valami plusz amiröl shirin is beszél, ami megfogja azokat is akik nem szeretik a műfajt"
A Diablo 2 kieg. nekem nagyon bejött. Annyi a lényeg, hogy van 1 főbázis, ahol kapod sorba a küldetéseket, illetve van 1-2 ami nem innen kapható. Szörnyeket kell ölni hogy fejlődj és fejlődésnél kapsz 5-1 pontot. elköltesz pontokat arra, hogy milyen sok életed/manád legyen, mennyit tudjál futni...stb. (ehhez kapsz 5-öt) 1et pedig arra kapsz, hogy új varázslatokat/aurákat...stb. tanuljál, vagy fejleszd a korábbiakat. kieg.ben 5 világ van , 1-3 ig 6-6 quest, 4.ben 3 quest, és 5. ben 5 vagy 6 (ezekben nem vagyok biztos). Kombinálni kell a rajtad lévő cuccokat, (ezek között van ami ügyesebbé tezi a karakteredet, pl. 2-t ad valami varázslathoz. Vannak Set-ek, amik hogyha teljesen megvannak irdatlan bónuszt adnak (az összegyűlés esélye kicsi). 3 nehézségi fok van, de mind1iken ugyanaz minden, csak nem kell újrakezdened a karaktert (megmaradnak a cuccok és a szintek, varázslatok...)ezért én nem szoktam 1 karakterrel végigvinni mind3at (eddig 8 karakterből 2 vel csináltam meg. HA végigviszed az 5 világot, beléphetsz egy bónuszpályába (most nem mondom hogy hogy) ami szintén nagyon jó!!
Remélem nem volt túl hosszú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!