Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Diablo 3 milyen játék?

A Diablo 3 milyen játék?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy milyen a játék menet mit kell csinálni, mert eddig nekem a wow-ra hasonlít.

2012. máj. 13. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Diablo 2-t, örök klasszikus. Amúgy igen, hasonlít rá, csak ez nem online hanem sima RPG. Illetve asszem lesz benne valami 4 fős kooperatív mód is.
2012. máj. 13. 10:25
 2/3 mysterion1g ***** válasza:

Van a Diablo 2ben is multiplayer mode, régi Battle.Net-en keresztül, ami asszem még mindig müködik valamilyen formában.

Ilyen értelemben a Diablo 3 sem online, szal, nem egy MMO mint pl a WoW, szóval játszhatod egyedülis, de haverokat betudod invelni partyba és akkor ugy megy a dolog mint mondjuk egy instance a WoWban, de másokat nem fogsz látni csak azokat akivel 1 partyban vagy. Az online Battle.Net-es rész csak egy ellenörző felület ami ellenőrzi a karakterfejlődésed és esetlegesen meggától a csalásban.

Amugy a Diablo egy Hack n Slash stilusu RPG, az igazi RPG-től nagyon nagyon távol áll. Szal, RPG-nek hivni a Diablo-t kicsit becsapós dolog. A játék pl a WoWal ellentétben nem anyira a karater fejlődésről szól, hanem az úgynevezett "item-hunt"-ról azaz hogy minnél jobb cuccokat szerezünk meg. Ettől függetlenül, persze XP-t kapsz illetve szinteket lépsz, de főleg a cuccok megszerzése a lényeges feladatod a játékban. Mindezt persze egy nagyon jól, (Blizzardos szinvonalon) megírt világban teheted, tele történettel, hangulattal, de ehez játszanod kellet volna a Diablo 1-2-t, hogy megértsd.

A Blizzard-ra jellemző módon egy nagyon szépen összerakott, kitalált játék. Nekem volt szerencsém játszani még a beta-ban is és ezis csak mégjobban meggyőzött hogy Május 15. piros betüs nap legyen a naptáramban :))

Amugy, ha érdekel a dolog akkor szedd le a Diablo 1-t amit még talán ki is tudsz próbálgatni 15. elött :) A Diablo 2 már hosszabb :)

2012. máj. 13. 10:51
 3/3 anonim válasza:
RPG-szerű hack'n slash. Számomra elég unalmas.
2012. máj. 13. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!