Mentinesek ti miért metineztek?
A legalja mmo-k egyike.
Mongyátok el ti mit szerettek benne .. úgy is rá tudok kontrázni. Miért nem wowoztok , vannak ingyenes tört szerverek .. vagy kb még az alsóbb kategóriás cabal is jobb van lineage...
SZVSZ :
Metin 2 :
Pro :
-Gépigénye alacsony
-Guild War Feature
-Skill fejlesztése (bár ez 2élű kard..)
Kontra :
-Csak 4 kaszt van , és a 4 kaszton belül is csak 2 lehetőség.
-Nincs talent.
-Csak 1 kasztnak van buffja és azis 3perces.
-Grafika...
-Kevés world boss , amik elég könnyűek...
-Prémiumos játék .. (legeslegnagyobb hiba..ha prémiumos vagy OP-ra pakolod magad,ismertem olyan tagot aki fizetése felét kb70ezret a játékra költött hónapokig..)
-Nincs normális dungeon.
-Alig van mount.
-Kevés a map.
-Event csak GM-ekel van.
-Tolási lehetőség elég unbalanced..
-Nincs bindelés.
-Aukciós ház helyett letehető kis boltvan.(Ráadásul bent kell hagyni a karid hogy ott maradjon)
-Bunkó játékosok...
-Más emberekben el akadsz.
-Tök fölösleges mountról harcolni.
-Küldetés Szinte nincs a játékban!
-Nincs jó zene 1-2 kivétellel.
-A két dungeon közül mind2 prémiumos(ergó azon a szinten nehéz a fejlődés ..)
-Alig van város.
-Karaktert egyátalán nem lehet testre szabni.
-A kevés boss ami van annál sincsen nagy taktika , üssed .. fa*znuke azt majd meghal ..
-Játék élmény kb super mario szint ..
-PvPbe bizonyos pajzsal folyamatosan kilehet jönni kábitásból.
-PvPben folyamatosan elesik a kari kb semmit sem tudsz csinálni.
-Duel előtt nem számol vissza neked a játék .(Ergó tök mind1 felvagye készülve elinditja..)
-Cuccod halálkor nem romlik.
-Átlag életkora az eredeti magyar szerveres játékosoknak szerintem 14alatt van bőven ..azt se tudják mit jelent a noob(Newbie..Kezdő) meg a low(alacsony) szó de azért mondják..
2/10 JÓÓÓ Indulattal ..
Most komolyan
ezer meg ezer!
ilyen metines kérdés van
hagyd rájuk
nem lehet megmenteni mindenkit
vagy rájön magától hogy amit csinál nagyob örültség mintha bármelyik!!! más mmo val játszana
vagy nem jön rá sose és kész
enyire ne akarjunk jótékonykodni :P
én sok évet metineztem és nem ajánlom senkinek! se privátjait se semit
(persze metin melet rengeteg más mmot is megnéztem tüzetesen igy van viszonyítási alapom hogy megértem akik a metint "szidják"
azokat is megértem akik egyéb mmo kat (én már egyikel sem játszok) megvetik mert sokminden mástól elveszik idöt (itt értsd egyéb játékokat is kinek mi a kedvence ... persze ha az mmo k az:p...)
.
kora kitérve hogy kihány éves
egy felnöt csak tud dönteni ha nem az az életben is "minösiti"
egy gyerek az meg had játszon már amivel akar
ere vanak a szülök ha nem vigyáz gyerekére akor ez van sok ilyen eset van
nem vigyâznak alkoholista lesz vagy bünözö megesik
talán mindég job ha metinen tombol mint máshogy
persze sportolhatna is...
egyet értek veled meg nem is...
De elég szégyen hogy azon vitatkoznak az emberek hogy hogy melyik a jobb játék, van akinek ez van akinek az a jobb.
Csak nevetek ezeken a válaszokon!
Először is mindenkinek ajánlanék egy dolgot amit helyesírásnak hívnak! Másodszor. A metin igenis jó! Vannak olyan emberek akik csak azért játszanak a metinnel hogy kielégítsék az mmo iránti vágyukat, és nem akarnak huszonkétszáz gigás játékot letölteni. A másik, a metin egyszerű, mindenki megérti. Alkalmi játék. Viszont a wow! Az ismerőseim közül aki játszik a wow-val az nem épp társasági lény! Egész nap a gép előtt ül, enyhén kövér, és nincs élete! Annyira "reális" az a szar hogy elveszi az ember életét! A metin ilyet nem csinál! Lehet hogy "szar" de itt lehet hogy pont az a jó!
És még utoljára! A Metin 2 a király!
Hát akkor te ott valamit félrenéztél , a léegjobb basrátaim (apák , anyák) wowoznak SZORAKOZÁSBÓL! munkamellett így még véletlenülsem tudnának napi 2-3óránál többit játszani..
A metin 1 kalap sz*r .. ezt eddig is tudta mindenki .. se story se grafika se játékmenet .. csak az érdekel miért játszotok vele ? Mazohisták vagytok vagy mi?
Egyébként csak úgy megjegyzésként:
A legjobb klasszikus letöltős mmo díjat 2012-ben a Metin 2 nyerte és nem a WoW
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!