Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mentinesek ti miért metineztek?

Mentinesek ti miért metineztek?

Figyelt kérdés

A legalja mmo-k egyike.

Mongyátok el ti mit szerettek benne .. úgy is rá tudok kontrázni. Miért nem wowoztok , vannak ingyenes tört szerverek .. vagy kb még az alsóbb kategóriás cabal is jobb van lineage...

SZVSZ :

Metin 2 :

Pro :

-Gépigénye alacsony

-Guild War Feature

-Skill fejlesztése (bár ez 2élű kard..)

Kontra :

-Csak 4 kaszt van , és a 4 kaszton belül is csak 2 lehetőség.

-Nincs talent.

-Csak 1 kasztnak van buffja és azis 3perces.

-Grafika...

-Kevés world boss , amik elég könnyűek...

-Prémiumos játék .. (legeslegnagyobb hiba..ha prémiumos vagy OP-ra pakolod magad,ismertem olyan tagot aki fizetése felét kb70ezret a játékra költött hónapokig..)

-Nincs normális dungeon.

-Alig van mount.

-Kevés a map.

-Event csak GM-ekel van.

-Tolási lehetőség elég unbalanced..

-Nincs bindelés.

-Aukciós ház helyett letehető kis boltvan.(Ráadásul bent kell hagyni a karid hogy ott maradjon)

-Bunkó játékosok...

-Más emberekben el akadsz.

-Tök fölösleges mountról harcolni.

-Küldetés Szinte nincs a játékban!

-Nincs jó zene 1-2 kivétellel.

-A két dungeon közül mind2 prémiumos(ergó azon a szinten nehéz a fejlődés ..)

-Alig van város.

-Karaktert egyátalán nem lehet testre szabni.

-A kevés boss ami van annál sincsen nagy taktika , üssed .. fa*znuke azt majd meghal ..

-Játék élmény kb super mario szint ..

-PvPbe bizonyos pajzsal folyamatosan kilehet jönni kábitásból.

-PvPben folyamatosan elesik a kari kb semmit sem tudsz csinálni.

-Duel előtt nem számol vissza neked a játék .(Ergó tök mind1 felvagye készülve elinditja..)

-Cuccod halálkor nem romlik.

-Átlag életkora az eredeti magyar szerveres játékosoknak szerintem 14alatt van bőven ..azt se tudják mit jelent a noob(Newbie..Kezdő) meg a low(alacsony) szó de azért mondják..

2/10 JÓÓÓ Indulattal ..

2012. máj. 16. 23:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
azért mert 12 év alatt nem nagy az angoltudásuk,mondjuk ezekhez nem annyira kell,de élvezik hogy magyarul van minden,meg amiket írtál hogy nem összetett játék. egy sz*r monoton játék,és azt élvezik benne hogy milyen jól fejlődnek meg semmi kihívás nincs sztem benne. Egyszer kipróbáltam azért tudom de 1 óránál tovább nem kötött le. Inkább MMORPG-k közül WoW-zok én is tört szerveren,Perfect World,Champions Online Free For All,Star Trek Online,Aion meg az új Maestia Online játékkal játszok.
2012. máj. 17. 13:56
 2/31 anonim válasza:
Mert magyar.
2012. máj. 19. 11:16
 3/31 anonim ***** válasza:

miért jó?

-magyar

-jó a történet

-jók a karakterek

-nagy a játék mozgástere( nem azt mondom hogy a legnagyobb de nagy)

-és a játékot nem a gépigénye alapján ítélünk meg, így legalább azok is tudják a játékot élvezni akiknek nincs 8 GM RAM-uk.

hátrány:

-a sima m2-n sok a player azért érdemes a privasz szervereken játstani

2012. máj. 19. 12:16
 4/31 anonim ***** válasza:
arról nem is szólva hogy egy kis tudással te is tudsz zenét betenni -.-"
2012. máj. 19. 12:18
 5/31 anonim ***** válasza:

és annyit hozzátennék:

ez egy játék nem 40 éveseknek találták ki

de játszanak vele idősebbek is, és sajnos van olyan aki ezt mondogatja, és akkor mivan? ezért szar a metin2?

ÉS az mien szar lenne már ha mindig elbaszná a cuccodat amikor meghalsz? kezdő szinten még megoldható de nagyobb szinteken egy nagy vértet nagyon nehéz megszerezni.

pvp-ben meg sztem csak te vagy béna.

a boos-ok ellen van taktika ha valamelyiket közelről ütöd akkor hamar meghallsz, és kellenek ellenük optok...

a játék élmény pedig szerintem nagyon nagy!

karakterek testre szabása:

vért

haj

kard

ezt ajánlom neked te ez vagy:

[link]

2012. máj. 19. 12:35
 6/31 anonim ***** válasza:
én sem értem... 1 órára kötött le aztán mentem is vissza WoW-zni... 16/F
2012. máj. 19. 12:54
 7/31 A kérdező kommentje:

Utolsó , én csak havernála akarijával próbáltam ki , valamikardfelhuzos pisoskezu sz.ar volt.

-magyar - jah azok a mesteri fordítások .. éhes vadkan omg..

-jó a történet - mien történet? mondmár el.. merthogy kb semmi az biztos

-jók a karakterek - diablo 2ben szebb karik vannak kb pedig 13éves játék.. akkor vessük össze a régi wowwal..

[link] -wow

[link] -m2

szerintem a kép egyértelmü , 6évvel ezelötti wowos kép az a BC kiegből..

a másik dolog .. ez sárkány lenne .. eeeezzz?? [link]

EZ A SÁRKÁNY ba*zátok meg! : [link]

ÉS az mien szar lenne már ha mindig elba.szná a cuccodat amikor meghalsz? kezdő szinten még megoldható de nagyobb szinteken egy nagy vértet nagyon nehéz megszerezni. - Nem bas.sza el a cuccom nem veszik el csak a statjai romolnak amig nem javítod fel..Ugy láttam kb minden sza.rság kintvan boltban milliárdokért..

a játék élmény pedig szerintem nagyon nagy! - hát a 0át üti kb .. barátom tese játszottál normális mmoval életedbe.Semmi mást nemcsinálsz csak honapokig fejlödsz és huzod a skilleket a semmiért merthogy 1 normális content sincs..

karakterek testre szabása:

vért

haj

kard - nagyon nagy testreszabás .. a kard meg a vért a geared .. ülj le fiam 1es.

-nagy a játék mozgástere( nem azt mondom hogy a legnagyobb de nagy) - egész nagy a map igen .. a mozgástér nem.. azt értem hogy fűbe meg kőben elakadsz .. de azt hogy másik player megakadájoz a futásban..

Plusz nemhogy repülni .. demég ugrani sem lehet..

Utolsó elötti énmeg eztajánlom neked lajos : [link]

2012. máj. 19. 21:35
 8/31 anonim ***** válasza:

miért kéne ugrani, ez nem az a játék, ugráljá a márioba

ez legalább reálisabb, nincsenek benne anyira elvont gondolatok mint a wow-ban, milyen úgy néznek ki a karakterek mint ha egy zacskó hányást a falra kennének.

És igen ez a sárkány, és akkor mi van?

abban a játékban úgy érzem magam mint valami jobb grafikájú márioban, lehet hogy lehet repülni meg mindent van rengeteg pálya de nézd meg hány giga, nem mindenki teheti meg nekem szerintem egy hétig jönne, beülsz az elé a szar elé hogy játszhass a troll karaktereddel, és gondolod hogy ott nincsenek gyerekek?

Én nem értem a logikádat, az zavar hogy egy játékot gyerekek játszanak? Mert ha igen akkor nagy baj van a fejedben.

2012. máj. 20. 06:54
 9/31 anonim ***** válasza:
én WoW-zok és 15 éves vagyok. A világon a gamerek nagy része 20 év alatt van szerintem. Vagy 30 alatt
2012. máj. 20. 16:11
 10/31 A kérdező kommentje:

#8-es ajánlok neked valami jó nagy drioptiás szemüveget haver , az hogy 10éves vagy ne itt hirdess , hameg csak hányást tud futtatni a géped az nem az én bajom :D

#9- eredetis vagy ?

2012. máj. 20. 18:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!