Diablo 3 ha nem játszottam előző részekkel?
Egyetlen egy Diablo-val sem játszottam még, így mennyire lenne érthető, könnyű a Diablo 3?
Bár ha jól tudom előző részek csak multiplayeresek voltak, ebben van single is, én elsőnek valószínű csak letölteném és azt próbálnám ki, max ha tetszik akkor veszem meg, meg nem szeretek PC-n játszani, szóval multinak lehet nem lenne értelme, ha csak néha-néha jelentkeznék be.
Énse játszottam , most játszok a 3al.
Nagyonjó darálós véres jó a története brutálisan jó bossok vannak benne .
És normal szinten egész könnyü .
Megveszed és annyit játszol még a szemed ki nem folyik .
Kell hozzá bnet acc .
Nem, csak ha letöltöd (ami nem teljesen legális, az már más kérdés, hogy nem lesz belőle bajod, megbüntetni sehogy sem fognak), viszont még nincs hozzá crack, szóval még nem lehet vele így játszani.
Igen letöltheti de attól nem lessz bnetes accja .
Amugy énis töltöttem anual pass miatt ingyen volt :D
Mindegyik Diablo résznek volt singleplayerje.
És a játék úgy jó igazán,ha ismered a történetét.
WoW azért nem vészes bug terén tört szervereken.
Amúgy akkor az 1-2-ben van singleplayer?
Ha kell hozzá net az nem gond, elég régi játék, már gondolom pár ezer forintból megvan mindkét része, lehet akkor megvenném, csak nem tudom megéri-e.
Ha meg nem foglalkozok vele nagyon (tehát nem játszanék vele mindennap 3-4 órát) akkor megéri még a multi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!