Márijó666 kérdése:
Miért szaggat ennyire a számítógépemen a L. A. Noire?
Figyelt kérdés
Intel Core 2 Duo 2.6 processzor, 4gb ram, 1024 Mb GDDR5 videókártya (Radeon HD 5600 series), 320 Gb WD winchester, Gigabyte alaplap (pontosan nem tudom milyen). Ez lenne a számítógépem teljesítménye. Az infókat az Everest Ultimate nevű program segítségével írtam le. Sztem azért ez egy elég nagy gép és megnéztem a játék követelményét, sztem megvan, de még is úgy szaggat mint a szemét. Azt meg főleg nem értem, hogy hogy akadhat jobban mint akkor, ha leveszem a grafikát teljesen minimumra, a legalacsonyabb lehetőségeket kiválasztva? Szóval ha valaki tudja a megoldást akkor megköszönném ha elárulná mert én egyszerűen nem tudom. :)2012. máj. 8. 19:37
1/4 anonim válasza:
Nekem is szaggatott, pedig nekem is jó a gépem. Biztos játékhiba. Keress patchet hozzá, lehet, hogy avval jó lesz. Vagy tedd újra a rendszert, mert nekem is az Assassin's Creed I akadozott, és mióta újratettem a rendszert, működik.
2/4 anonim válasza:
Most komolyan nem tudod magadtól a géped tulajdonságait?Biztos hogy ezek azok ? :D
Amúgy nálam is volt vele ilyen probléma,első kérdés,hogy feltört játék-e,mert nálam az volt és azok ugye rakoncátlankodhatnak néha.Próbáld meg az optimalizálását a grafónak ha van ilyen lehetőség.Nekem egy patch-et is ajánlott amit érdekes módon fel is tett és mintha segített is volna.Másik dolog,hogy ugye semmi ne menjen alatta,a sütiket is lehetőleg irtsd le mert azok is szemétkedhetnek a feltört programmmal és lehetőleg az egész gép legyen ilyen téren rendben.Egy nagyon kicsit nekem is laggolt,de alig észrevehetően,pedig kicsivel gyengébb a gépem,egyedül az utolsó pályát nem adta ki azért nem tudtam teljesen kijátszani de attól még élvezetes játék volt :)
3/4 A kérdező kommentje:
Tudtam a gépem tulajdonságait de le ellenőriztem az Everest-el is, hogy pontos adatokkal tudjak szolgálni, hogy ti minél jobban tudjatok segíteni. De már így is annyi játék van agépen h annyira nem bánom. Majd kiváncsi leszek h a legközelebbi újrahúzásnál tépni fog-e :) Köszönöm a segítségeket :)
2012. máj. 9. 18:09
4/4 anonim válasza:
Amúgy elmondom neked szerintem egyszer végigjátszható játék-ha van megfelelő angoltudásod hozzá,azaz felsőfokúhoz közelítő szintű-de utána már unalmas,mert tudod,hogy mi az ügy vége,amíg nyomozol király,a többi rész meg mint pl. a vezetés meg a lövöldözős részek is mind rémunalmasak.Szerintem legalábbis,de egy csomó játékkritikában is ugyanezt írták róla.Szóval le lehet mondani róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!