Unom már hogy minden játék szaggat a számítógépemen. Gépem adatai: CPU:2ghz, RAM: 768mb, VGA:256mb. ajánlanátok néhány játékot erre a konfigra?
Hány éves vagy? Vannak marha jó játékok, amik régiek, a grafikájuk éppenséggel nem túl jó, de ha az ember átérzi sokkal jobban le fogjak ötni mint valami csilli-villi grafikájú új szarság :D
Én pl a wizardry8-at (ez 2001-es) imádom, és még ma is rengeteg rajongója van, sok ember szerint a világ legjobb játéka, de legalábbis a legjobb RPG, és a legtöbb gépen elindul. De ott van még pl. a nagyszerű Might and Magic VII (nem heroes) csak sajnos ezeket a játékokat nehéz megszerezni. Ha a szomszédban vagy szivesen viszek neked játékot.
Starcraft! '98 óta a mai napig is játsszák, anno még 486oson is játszottam vele... a történet kiváló, a grafika szép, de nem 3D-s.
De Ott a Red Alert 1-2, és egyébb régebbi stratégiai játékok...
Ha meg nem szereted a stratégiákat, akkor GTA sorozat (Főleg a San Andreas) vagy akár a Sims sorozat. De bemész a boltba, végignézed a választékot, mindegyikhez van gépigény... Vagy tölts le vmit =)
tudok olyan játékokat amik régiek és nagyon jók
wolfenstein 3D
Return To Castle Wolfenstein
Call of DUty 1
Battlefield 1942
Unreal Tournament 2004
GTA San Andreas
GTA Vice City
Star Wars Kinght Of The Old Republic
Star Wars Battlefornt
Star Wars Republic Commando
Medal Of Honor Alied Assault
Serious Sam The First Encounter
Halo Combat Evolved
Kill.Switch
Far Cry
ezek mind elfutnak
Deus Ex
Deus Ex: Invisible War
GTA 3
GTA Vice City
GTA San Andreas
Need for Speed : Most Wanted
Project IGI
Codename: Outbreak
RPM Tuning
Half-Life 2
Robin Hood: The Legend of Sherwood XD
Amazons and Alien 2
Cultures 3:Northland
Rollercoaster World
Sims
Sims 2
Warcraft 1(Jó régi)
Medal of Honor : Allied Assault
Én ezekkel játszom, mert a gépem szar.
A legjobban a Deus Exet ajánlanám, nagyon jó a története, magyarul még érdekesebb
de milyen a winyód? mert lehet hogy dögledezik, azért szaggat, nekem is gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!