Szaggat a GTA4, átlátszó textúrák, nem tudok változtatni a grafikai beállításokon. Mit tegyek? (Bővebben lent)
Letöltöttem a GTA4-et (Razor1911), sikeresen el is indul, de mikor megyek pl. autóval, elkezd szaggatni a játék, a hang az folyamatosan, hibátlanul megy tovább, viszont a kép szaggat. Aztán megyek a városban, és azt veszem észre, hogy nincs út, átlátszóak az épületek, mindez a leggyatrább beállításokon.
A laptopom:
Acer Aspire 5750G:
CPU: i7 2630QM (2.0GHz)
RAM: 4GB DDR3 1066Hz
GPU: NVIDIA Gefore GT 540m 1GB
Néztem videót youtube-on, ugyanilyen gépen simán megy másnak a játék. Nekem meg szaggat.
Amikor pedig a grafikai beállításokon változtatni szeretnék, nem enged, még a felbontást sem...
Én a memóriára gyanakszom, lehet keveset használ fel belőle a rendszer, vagy nem tudom, nincs más ötletem.
64 bites Windows 7-em van.(Ultimate)
Köszi előre is a választ!
Windows 7 nem támogatja a játékot mert a gta 4 előbb jelent meg mint a Windows 7
és ezért akad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!