Hol lehet plüssállatot csináltatni?
www.meska.hu
Kiírod, h. mit szeretnél kb., rádírnak húszan, h. megcsinálnák Neked. És a fotóik alapján válogathatsz, h. ki az ügyes, és ki a pancser. Pontozás, kategóriák, remek kis kézműves közösségi oldal, még társkeresőnek sem rossz.
Szerintem kérdezz meg egy jó varrónőt. Nem lehet olyan nehéz megcsinálni. Belül lényegében szivaccsal vagy hasonlóval vannak kitömve, aztán meg kivágni a külső részét a bundáját, ráragasztani a szemeket és egyebeket... nem tűnik extra bonyolultnak. Lehet kell hozzá valami másfajta gép, mert anélkül nem tudod erősen megvarrni, de egy profi varrónőnek kell legyenek ilyesmi gépei.
De nem árt belegondolni abba se, hogy mi van, ha nem lesz szép a végeredmény... Lehet inkább megérné spórolni és megrendelni készen, idegeskedés nélkül.
De ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de ennyire fontos neked az a plüss? Nekem is tetszenek dolgok, de ha drága vagy nem lehet beszerezni, akkor, ha nem létszükség lemondok róla és kész.
Köszönöm a Meska.hu oldal ajánlóját. Már jelentkeztek is az elkészítésére! :)
Édesanyám is tud varrni, de neki sajnos nincs ehhez megfelelő gépe. Ő ért hozzá, tehát el tudja magyarázni mit is szeretnék.
Ha nem lesz szép a végeredmény, eladom például, lehet hogy vesztek vele egy kicsit, de legalább megpróbáltam.
Igen, nagyon fontos, már kb. 1 éve keresek ilyet, de sehol sem találtam megfelelőt. Minden állatomat eladom, ezt az egyet szeretném. Nagyon megtetszett ez a figura, a nevét is hosszú időn át kerestem, míg végül rátaláltam. Magyarországon még nem terjedt el nagyon, így szerintem egy kicsit egyedi is, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy én imádom :)
Ebayen igazából a posta kb. felnyomja az árát a kétszeresére, és nem is akkora, mint amekkorát én szeretnék.
Én is lemondtam már sokmindenről, de amit nagyon szeretnék, arról nem tudok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!