Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha a PC grafika szebb, akkor...

Ha a PC grafika szebb, akkor miért vesznek mégis sokan konzolt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 10:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Sot van jobb bizonyitek is: Nezzuk szepen a VGA jeloleseket 2006-tol (ugye a jelenlegi konzol generacio kezdete) mely a jatekvilagban a legrangosabb dij melyet egy jatek nyerhet:

2006 Ev jateka: Oblivion (PC/360/PS3)

Egyeb jelolesek: Okami (wii es ps2)

Gears of War (PC/360)

Guitar HEro 2 (360/ps3)

PC 2 Konzolok 4

2007 ev jateka: Bioshock (PC/360/PS3)

orange box (PC/360/PS3)

mass effect (PC/360)

super mario galaxy (wii)

pc 3 (5) konzolok 4 (8)

2008 ev jateka: GTA IV (PC/360/PS3)

jelolesek: Littlebig planet (ps3)

Metal gear solid 4 (ps3)

Gears of War 2 (360)

Fallout 3 (PC/360/PS3)

pc 2 (7) konzolok 5 (13)

2009 ev jateka: Uncharted 2 (ps3)

jelolesek: Assassins Creed 2 (PC/360/PS3)

Arkham Asylum (PC/360/PS3)

MW2 (PC/360/PS3)

L4D2(PC/360)

PC 4 (11) konzolok 5 (18)

2010 ev jateka red dead redemption (360/PS3)

jelolesek: god of war 3 (ps3)

halo reach (360)

black ops (PC/360/PS3)

mass effect 2 (PC/360/PS3)

pc 2 (13) konzolok 5 (23)

2011 nyertes Skyrim(PC/360/PS3)

jeloles: Zelda Skyward Sword (wii)

Arkham City (PC/360/PS3)

Uncharted 3 (ps3)

Portal 2 (PC/360/PS3)

pc 3 (16) konzolok 5 (28)

Tehat a vegeredmeny 28-16 a konzolok javara (tehat amikor a jatekok felerol beszeltem, meg nem is nagyon tuloztam).

Tudom erre azt fogod ravagni, hogy kihagytak a Star Craft 2-t, A total war sorozatot vagy a Civ 5-t. De erre a valasz: Kihagytak minden idok ket legjobban ertekelt jatekat is: Zelda Twighlight Princess-t (mely a 2006-os jelolesek utan jelent meg) meg a Super MArio Galaxy 2-t mely mindenidok masodik legjobban fogadott jateka (egy masik konzol exkluziv Zelda Ocarina of Time utan).

Tehat tovabbra is allitom PC > ps3 vagy wii vagy xbox

PC < ps3 +wii vagy ps3+ xbox vagy xbox +wii.

2012. máj. 4. 01:40
 22/33 anonim ***** válasza:

16:

1. a crysis azért lett csúnyább konzolon mert csak a butított verziót tudták kiadni rá. Nem bírtak többet a konzolok, pedig 2007es a játék.

De ilyen játék ritkán készül, mivel a játékfejlesztők tudják h nem mindenkinek van olyan gépe. És ugye a lényeg a minél több bevétel.

A konzolnál viszont mindenkinek ugyanolyan van, szóval bátran lehet feszegetni a határokat.

Viszont 1-1 ilyen játék simán bebizonyítja, hogy bármikor lepipálják a konzolokat. Ráadásul a crysist is marha sokan vették meg és még többen töltötték le.

Szóval nagy siker volt.

"6. A PC draga"

igen, de a PC sok másra is jó (tudom a konzollal is lehet már mást csinálni a játékon kívül...). Ha nem csak a játékot látod benne hanem a sok egyéb lehetőséget akkor még jobban jössz ki a dologból mint konzolon.

Persze lehet mondani hogy ezt egy régebbi gép is tudja.

De ez se igaz.

100ért már olyan gépet lehet összerakni, hogy évekig nem lesz vele gond. (persze ezt már 2-3 éve is mondtam, mert akkor is simán össze lehetett rakni egy konzol árán egy ugyanolyan pc-t).

2012. máj. 4. 08:18
 23/33 anonim ***** válasza:

Na te tenyleg sik hulye vagy.

A konzolon levo Crysis 1 egy ronda jateknak szamit a tobbi konzol jatekhoz kepest, mivel egy gyenge port. Nem azert mert a hardware-nek ez limitje, hanem mert a programozok lustak voltak rendesen megcsinalni (egyebkent ez mar a mereten is latszik mivel egy atlag xbox jateknak a fele helyet foglalja el, ja igen es eredetileg az ar 40%-ert arultak, en 20%vettem meg). Hasonlitsd ossze egy Gears of Warral vagy Uncharteddel, es rogton latod hogy a lustasag az oka (melyek akkor is szep jatekok ha nem erik el a Witcher 2 vagy megpatchelt Crysis 2 pc szintjet). Tehat mint mondtam ez nem a pc mellett erv, hanem a programozoi lustasag ellen.

Mindamellett en elismerem, hogy a jelenlegi pc-k sokkal erosebbek mint konzolok (a Gta IV-l, a witcher 2-vel, Arkham Cityvel es Bioshock-al is volt szerencsem jatszani pc-n es ACn kivul mindharom valoban sokkal szebb), de az hogy te 45k - 70k-bol egy olyan pc-t ossze nem raksz ami barmit elvisz az is biztos. Ha meg ket konzol arat osszeadod pl 40k+50k= Wii+360 abbol mar talan tudsz valamit osszerakni (bar szerintem a grafika kartya ara miatt semmi eget rengetot), de szerintem akkor mar jobban jarsza ket konzollal.

A gepem meg nem regi, hanem egy legmezeibb laptop melyet 3 eve vettem (minden minimum es legolcsobb), es igen mindent tudok vele csinalni amit en szeretnek. A munkamhoz meg van rendes gep a munkahelyen tehat ez se erv.

2012. máj. 4. 09:37
 24/33 anonim ***** válasza:
mekkora sülthal
2012. máj. 4. 14:40
 25/33 anonim ***** válasza:
god of war 3 és hasonló single playeres játék nálam nem lehet a legjobb mert max 60 játék óra van kb. A Super mario meg a Zelda meg had ne legyen már legjobb játék ráadásul ez az év legjobb játéka hülyeség mert volt az mw3 is és az 1 nagy szar ráadásul cod4 lazán veri az összes codot multiba de nem nyerheti meg a díjat minden évbe. ráadásul amiket le írtál csak xbox vagy ps 3 vannak szóval pl god of war 3 van ps 3 ettől az xbox nem lesz jobb. Gépen ott vannak a nagy multis játékok amikbe akár több 100 órát lazán belelehet tolni... persze nekem is volt nagy kedvencem pc amivel sokat nyomtam de max 100 óra aztán megunom még multis játéknál ennek a többszörösét és beletudom tolni.
2012. máj. 4. 18:04
 26/33 anonim ***** válasza:
nem az alapján veszek játékot hogy milyen volt az értékelése sose értetem a super mario rajongást szerintem 1 gagyi szar.. legtöbb ismerősöm se játszik vele sőt nem is ismeri. az meg hogy mw3 jelöle volt a év legjobb játékára jelzi milyen gyenge a felhozatal mert az mw3 1 cod4 új pályával és fegyverel de a grafika és a játékmenet ugyanaz.
2012. máj. 4. 18:10
 27/33 anonim ***** válasza:
Ti elolvastatok amit irtam? Hol van ott hogy mw 3 az ev jateka. A Super Mario-t meg a zelda-t tobbnyire csak azok tartjak gagyinak akik meg nem jatszottak veluk. A jatekido meg nem egyenlo minoseg...
2012. máj. 4. 18:20
 28/33 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat.

1.Sokkal jobban szeretek tévén játszani,kényelmesebb,meg ez a jó öreg megszokott forma :D :D

2: A gépet a többség mindig és mindig fejleszti,hogy menjenek rajta az új játékok,és miért kell nagyobb géptudás? A grafika miatt,és mivel és nem vagyok grafikamániás,szal én nem fogok pár évente gépet fejleszteni,én beérem a Wii-vel :D

3: És itt jön az 1.-es pont,hogy a történelemben a konzolon játszottak,a gépen meg inkább dolgoztak,mint játszottak,és ez sok embernél megmaradt!

2012. okt. 2. 23:17
 29/33 anonim válasza:

pc vs konzol :D XDD szimulátorok nuku konzol game módosítás szintén nem lehetséges programozás szintén multi szintén főleg xbox mer fizetni kell évente még azér is XDDDD

ráadásul ha ki van csipelve akkor b.sztad a multit konzolon a konzoloddal 1ütt míg pc- n nem kell rengeteg pénzt kiadni 1 játékér ha másokkal szeretnél játszani ugyan is még a tört játékkal is lehet multizni aki nincs elárasztva pénzel és szeret multizni jobban jár a pc- vel + konzolokra drágábbak a játékok és aki szimulátor rajongó szintén jobban jár pc- vel amiket az 1- ik kommentelő felsorot játékokat h. ez kijött erre és erre annyit hozzá tennék h. azok közül egyedül a gran turismo- val szerettem volna játszani és meg is tettem mer léteznek emulátorok *.* :D XDD szal pc- n is lehet konzolos játékokkal játszani.igaz nagyobb lessz a gépigényük meg kell hozzá 1 nyomorult gamepad de lehet bilentyűzettel és egérrel is játszani ahoz szintén csináltak 1 programot *.* aztaaaa :D és még sok más érv is van de azok most 3/4 6- kor nem igazán jutnak eszembe :D

2013. jan. 4. 05:45
 30/33 anonim válasza:

elfelejtettem h. ha konzolra akarsz 1 tört játékot pl akkor mit kell tedde hát ki kell írni ami nem egy egyszerű mutatvány ha nem tudod h. h. kell :D + költség duplarétegű lemez ami ha magyarországon vásárolsz és nincs lehetőséged kimenni a szlovákokhoz akkor ki*aszott drága mondjuk 1 normális duplarétegű lemez 700 valamennyi FT

és mivel gondolom nem csak 1 játék fog kelleni ezért ez kicsit húzósabb + a vinyó nekem is volt xboxom 120 gb- os vinyólval kvára nem volt elég főleg a mai játékokkal nem is lessz elég és ha bővíteni szeretnéd az se lessz olcsó mulatság 1 pc összerakása ami normális és simán viszi a mai játékokat max 100 rugó ha tudod h. mit honnan kell beszerezni hozzátesezm h. 1 TB- os vinyóval ami 1024 gb (azoknak akik nem tudnák)onlyne filmnézés sincs konzolon normális legalább is xboxon ps3- al nem tudom h. mi a helyzet mivel nem volt kedvem kiadni 80- 100ezer ft- ot olyan gépre amin nem lehet normálisan könnyedén csinálni bár mit is

2013. jan. 4. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!