Az normális, hogy számítógépen szebb a GTA IV grafikája, mint Xboxon?
Jó, elég jó a videokártyám, játékra tervezett, erős a gépem is, mindent elvisz a mostani játékokból, de az a fura, hogy sezbb a grafika mint az Xboxomon lcd tv el.
Ez normális dolog?
Normális. A jelenlegi konzolgeneráció már elavult.
Viszont nem lehet azt mondani, hogy konzolon mediumon megy, mivel alapvetően különbözik a két platform. Legfeljebb csak hasonlítani lehet egymáshoz a képminőséget, grafikát és felbontást.
Mi az,hogy elavult????
Most komolyan egy csomó ember nem tud jó grafika nélkül elképzelni egy kicseszett játékot???
Pl: egy Ps3 grafikánál,hova csináljanak már jobbat????????
Ezt komolyan nem vágom. Én Super Nintendozni,ps2-ni is szotam,imádom a régi játékokat,és Wii-m van!
Az, hogy egy játék grafikától függetlenül is szórakoztató és hogy egy berendezés (esetünkben konzol) hardveresen elavult, így olyan látvány megjelenítésére sem képes, mint egy korszerű gép, két külön dolog.
Igen, a GTA IV szórakoztató játék a jelenlegi konzolgeneráción is és ehhez hozzátartozik, hogy a látvány is bőven eléri az élvezhető szintet. Ettől még 6-7 éves hardverekről beszélünk, amik már egyáltalán nem korszerűek.
Van benne igazság is persze :)
De egy ps3 grafikánál már nem igen lesz sokkal jobb :)
Blu ray,3D támogatás ez mind a jövő.Mi kell még???? :) :) :)
Nekem a ps2 sem elavult,nekem a játék a lényeg. Ha tetszik 20 év múlva is eljátszom majd vele. De amit te mondasz,abban is van sok igazság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!