Valaki gyorsan összefoglalná nekem a World of Warcraft-ot?
A lényeg , hogy a barátaim akik játszanak vele mind nyálcsorgatva beszélnek róla és már 6 éve ezt hallgatom ezért úgy gondoltam kipróbálom.0-ról indulok úgyhogy ne sok olyan kifejezést használjatok lécci amiket olvasok az interneten hogy pl bg.Amire külön kíváncsi lennék az a gépigény, a legutolsó verzió (csak tauri érdekel,nem terveztem fizetősön játszani.),Milyen karakterrel érdemes kezdeni, kb mennyi idő alatt lehet belejönni.Van-e magyarítás.És ha valaki linket is tud ahonnan letölthetem az alapjátékot és a kiegészítőket, nagyon boldog lennék! :)
Bocsi ha hülye kérdések de tényleg életembe nem játszottam még vele...
Negyedik válaszolónak nagyon köszönöm :D bár sok mindent nem értek nem terhelnélek privát üzenetekkel :)Am már hasonló játékkal ezerrel játszottam, csak azok RPG-k voltak.
KoviAti üzeneteire nem kell odafigyelni, sajnos megteheti hogy ide ír... más véleményét is el kell fogadni amíg az nem személyeskedés.
Utolsó válaszolónak viszont az utolsó mondatát nem értem:\
Ha a GTA-tól agresszívak leszünk a WOW-tól varázsolni fogunk tudni?
ha bánt, amit írtak akkor se foglalkozz vele, ne itt veszekedjetek :)
"ez elég nagy b@romság! a wow-ért havonta annyit fizetnek mint eddíg az összes gta-ért? te mit szívtál? és hol lehet ilyet kapni?"
Igen mert a WoW havidíjas...és kb. 10 millió előfizetője van,számold ki és meglátod
#13! igen! olyan sz@r!
#14! tudom hogy havidíj-as de azért a gta is elég sikeres játék! Ezt bizonyítja: a gta4-et a megjelenés napján 3.6 millióan vették meg, ami kb 10000ft amíg a wow csak (asszem) 4000ft! és ez csak a megjelenés napja! azóta szerintem már jóval többet vettek meg! és akkor még hol a többi gta?
King Kong , csak az a gáz hogy amíg a GTA IV engem meg sok más ebert lekotott kb 2hétig , a wow meg leköt több éve , és még ha grafikailag szebb is , játék élményben nem .
Szerintem ppl ezért nagy cég a Blizzard , nem szép hanem jó játékokat csinálnak..
Vedd a régi diablo , több 10éves játék és még mindig vannak emberek akik kiviszik 1x - 2x..
King Kong ha utálod a wow-ot ne írj kommenetet ha úgysem tudsz segíteni neki.
különben mag ne irogassátok azt neki hogy ne wow-ozzon mert ha ő azt akarja akkor csinálja azt.
És az sem igaz hogy mindenkit gépfüggővé tesz,igen vannak emberek akiknek elveszi az életét de ha van egy kis önuralmad akkor nem leszel függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!