Szerintetek melyik a jobb a world of warcraft vagy az sw old republic?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 19:31
1/10 anonim válasza:
felesleges összehasonlítani a kettőt.
a wow minden idők legtöbb profitot termelő játéka, az swtor meg még a belefektetett pénzt se hozta vissza, de már menekülnek belőle a játékosok.
2/10 anonim válasza:
Ahogy az első mondja : WoW , persze ha jobban megcsinálták volna a swtor-t epic lett volna de így..
3/10 anonim válasza:
Én azt mondom hogy a sw old republic jobb mert a wow -ot meveszed x összegért és még utána is fizetni kell érte! A wow-ot tartom a játékvilág szégyenének .
5/10 anonim válasza:
3:
az swtor is fizetős te noob.
ráadásul 2 euróval drágább mint a wow.
6/10 anonim válasza:
14:13
A Swtor is fizetős , és a wowot tartod szégyennek ?:D
Ennyi játékos szerintem egy játékban se fizetett havidíjat mint a wownál , és nem véletlenül .
Még 7év után is több mint 10millióan wowoznak CSAK! EREDETIN! - ahol ugye fizetni kell !
7/10 anonim válasza:
WoW a legjobb! A SWTOR-os meg jól beégett(a válaszoló is),a star wars meg már annyira agyonrágott téma,próbálják az MMORPG-k utánozni a wowot de sose sikerül. A wow sikeréből is látszik hogy itt 1 kivêtelével mindenki wowra szavazott
8/10 anonim válasza:
Szerintem az SWTOR jobb mint a wow. elösször az SWTOR-ral játszottam csak utána próbáltam ki a wow-ot. az SWTOR egy wow másolat mégis az jött be
10/10 anonim válasza:
Legjobb MMORPG-k : WoW>TSW>GW2> ... és valahol ezek után mesze jön a Tera és az SWTOR , Az utolsó kettő meg a Metin2 s a Gates of Andaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!