Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyikhez kell jobb gép a...

Melyikhez kell jobb gép a World of Warcraft Wrath oh the Lich King-hez vagy a Gates of Andaron-hoz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
nem azért de a wownál már 1 éve nem a wotlk a kieg neve...
2011. dec. 6. 21:59
 2/4 anonim válasza:

Válaszadó: Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mi a jelenlegi kiegészítő neve.

Én sajnos nem értek hozzá, valójában összehasonlítási alapom sincs, de Wotlk-val játszom és az én gépemet rettenetesen igénybe veszi (bár hozzáteszem, most lesz 8 éves a gép). Nyilván sokmindentől függhet, hogy egy játék mennyire megy vagy nem megy, viszont a "nagykockák" elmondásaiból én azt szűrtem le, hogy inkább a videokártya az, ami megvizsgálandó egy gép vásárlásakor, mint maga a gép. (remélem most ezzel nem írtam túl nagy hülyeséget és valamennyire tudtam segíteni:)

2011. dec. 6. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Wow ... a gates of andaron 1 szar koppintás. De igazábol a wowhoz is elég a szar gép :D játéknél meg a videókártya,proceszzor számit meg a ram de a ram az elég olcsó többihez képest
2011. dec. 6. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :D Tudom hogy már van Cataclysm de én ezen fogok jáccani mert még mindig a 3.3.5a-s patch-el gamelnek sokan.
2011. dec. 7. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!