Valaki gyorsan összefoglalná nekem a World of Warcraft-ot?
A lényeg , hogy a barátaim akik játszanak vele mind nyálcsorgatva beszélnek róla és már 6 éve ezt hallgatom ezért úgy gondoltam kipróbálom.0-ról indulok úgyhogy ne sok olyan kifejezést használjatok lécci amiket olvasok az interneten hogy pl bg.Amire külön kíváncsi lennék az a gépigény, a legutolsó verzió (csak tauri érdekel,nem terveztem fizetősön játszani.),Milyen karakterrel érdemes kezdeni, kb mennyi idő alatt lehet belejönni.Van-e magyarítás.És ha valaki linket is tud ahonnan letölthetem az alapjátékot és a kiegészítőket, nagyon boldog lennék! :)
Bocsi ha hülye kérdések de tényleg életembe nem játszottam még vele...
Alapabb gépeken is elmegy maximum grafikát kell levenni..
Hunterrel érdemes kezdeni vagy warriorral.
Taurin belül töb szerver van. mind más és más.
a karakteredet fejleszteni kell.
itt a maximum szint a 80.
értelem szerűen 1 ről indulsz és küldetéseket kell teljesítened.
1 világon belül 2 nepzedék csap össze egymással.
Alliance vs Horde.
Mind2 fő csoporton belül 5 faj van
Alliance ba : human,dwarf, night elf , Gnome , Draenei
Horde : Undead, Orc, Troll, Tauren, Blood elf.
Ha elérted a 80 at, ami az elején nehéz lessz akkor mehetsz Instákba ( olyan hely ahol kaphatsz olyan cuccokat amiktől erősebb, jobb leszel. )
ezek mellett szembeszálhatsz az ellenséggel, barátokat szerezhetsz, ismerkedhetsz.
KOCKA LESZEL HA BELEJÖSSZ.
Remek játék de nemszavad tulzásba vinni.
King Kong mégis jobb mint a kedves GTA-d havi több pénzt hozz a blizznek kb mint az összes GTA eddig.
Amugy lényege a wownak hogy gearelődj , raidelj pvp-zz.
Na most elérted aktuális szerver maximum szintjék (ez eredetin jelenleg 85 , de lassan jön az új kieg) , utánna szerzed kell pénzt - geart hogy eltudj kezdeni valamit csinálni , 2féle dologban harcolhatsz ,(mop tól már 4-5ben!) PvP és PvE
A PvP-nek 4 része van , Battleground , Rated Battleground ,Tol Barad (wotlkban Wintergrasp) és Aréna.
Battlegroundnak (bg-nek) az a lényege hogy bedob 1 mappra , 8 fajta bg van : WSG-Zászlórablás , AB-Pont foglaló, Alterac - ez összetettebb most nemirom le ,EoS - Pontfoglaló , Sota - időre bekell jutni 1x támadsz 1x védesz , IoC - Elkell foglalni ellenfél várát és megölni benne a BOSS-t , Gillneas-Pontfoglaló(taurin nincs) , Twin peak - Zászló (nincs taurin)
(bg-k röviditéseit írtam.)
Rated Bg ugyan ez csak 1 adott csapattal mész nem random emberekkel.
Tol Barad (wotlkban wintegrasp) megkell nyerni a másik frakció elöl a csatát , ilyenkor a benne lévő raid insta feloldódik az adott frakcióknak 1 időre és lehet menni boss-t gyapkodni meg geart szerezni.Eza tol barad/winter egy konkrét háború , 3 óránként van új .
Aréna : itt 3 fajtája van , 2v2 , 3v3 , 5v5 , annyi a lényege gyapd le az ellenséget aki bejön, persze könnyű mondani.. :D
PvE : itt több fajtája van a játéknak , 5fős , 10fős , 25fős (régen legelső wowban volt 40 fős) az 5fős 1 kissebb instákban van álltalába pár bossos rare loot-od dobnak ált
10&25 ös höz már komplett guild kell , mert oda nemtudod behivatni magad , illetve betudnád csak nem a taurin.
ez 1 nehezebb főleg a 10fős
Mindegyiknek van Normal és Heroic Fokozata , heroicon több élete van a bossoknak , nagyobbat ütnek és esetleg kapnak a bossok + skill-t , de jóval jobb loot is esik.
Nahmost pvp-re és pve-re kölün van gear , amugyis minden karinak szinte más kell , nem mind1 hogy mivel kezdesz , viszont ha kezdő vagy akkor talán Palladin , leg szivatósabb kari pvp-n jó dps-t tol , lehet vele tankolni , és brutálisan jó heal .
Ha Palladint kezdenél és dps-vagy akkor figyelj hogy a Righteus Fury ne legyen bekapcsolva mert könnyen lehúzod a boss-t.
Pve: T1 től T13-ig , Pvp: S1 től S11-ig (eredetin , taurisat nemtudom)
Amit még nemértesz ha kezdő vagy :
DPS: Damage Per Second / sebzés per másodperc , lényege hogy jól sebezz
TANK: Ő az aki a moobokat és a boss-t magára húzza és magán tartsa
Heal: Gyógyító.
Amugy nehéz bele jönni főleg ha nem játszottál még hasonlóval sem , de ha nézegetel videókat rotákat kiismered a skilleid nem nehéz belejönni :D
Ha belejössz viszont Dpsnek: Frost DK-t , Hunter-t ,Rugót nagyon ajánlom
Tanknak : Pala , wari
Healnek : PaP,Druida
Amugy amit az előzőek mondtak: A köz hiedelemmel ellentétben egyátalán nem tesz kockává , persze van akit igen , de a legtöbb eredetis felnőtt családos ember aki kikapcsolódásbol pvpzik raidel..
SŐT! az eredetisek Átlagéletkora 28.3 volt 2005ben 23.6 volt 2011ben .
Az meg mellékes hogy még mindig több mint 10 millióan wowoznak CSAK a fizetősön , szóval nem megletpő hogy a világ legtöbb bevételét hozó játéka + a világ legjobb MMO-ja még mindig , lassan 8év óta!
Kedves kérdező valamit nem értesz irj privátban.
Ui: Sry a fogalmazásért , fél 2kor jobb nemtelik , Jó8 mindenkinek
Nem kockaság csak értek hozzá , a feleségemmel 5éve játszunk wowon szórakozásból .
Az 1 dolog hogy sokan bele őrülnek és napi 10órákat játszanak .
A másik haver szerintem semmi közöd hogy bármelyik más ember mit csinál a szabadidejében és szerintem pont nem fog senkit érdekelni mit gondolsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!