Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a Minecraftommal?

Mi lehet a Minecraftommal?

Figyelt kérdés
Amikor játszok és teszem le az építőelemeket, akkor nem 1 építőelemet tesz le, hanem 2-őt. Nem tartom a kezem az egérgombon! Csak 1-et kattintok és 2-őt tesz le. :/ Utána ha ha leakarom rombolni az egyiket akkor mind a 2 építőelemet lerombolja :S

2012. ápr. 14. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy részeg?
2012. ápr. 14. 22:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem! Ennél kicsit értelmesebb választ várnék!
2012. ápr. 14. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Laggolsz
2012. ápr. 14. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Laggolsz, ez van nálam is. A legócskább grafikán játszom, így is néha iszonyat laggolok. De egy mezei kis notim van csak, az is csoda szinte, hogy egy ilyen kaliberű játék elfut rajta. Annak ellenére, hogy miylen gagyinak néz ki, iszonyat igénybe veszi a gépet.
2012. ápr. 14. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:
De miért ha 3Ghz-s a proci, 1Gb-s a ram és 128 Mb-os integrált videókártya van benne?
2012. ápr. 14. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Az nagyon kevés hozzá! 2GB Rammal is néha necces, videokártya sem lenne rossz, ha jobb lenne, CPU is jobb lenne erősebb.

Okok:

Viszonylag jó, de messze nem tökéletes optimalizálás, JAVA. Rengeteget számol a játék menet közben, chunkok betöltése, fények / árnyékok kiszámítása, redstone cuccok megint csak nagyon számolás igényesek. Láttam már hasonló nem JAVA-ban írt motort, sokkal gyorsabbak voltak. A JAVA-ban csak az a jó, hogy sok mindenen fut, viszont lassúcska.

Igazából tapasztalataim szerint főleg CPU és RAM kell hozzá. Hiába, hogy egyik ismerősömnek sokkal gyengébb videokártyája van de erősebb CPU-ja, 2x annyi FPS-e van stabilan.

Optifine mod egyébként segíthet a problémádon, én is úgy játszom, mert különben néha 25 FPS alatt vagyok, ami nem túl jó.

2012. ápr. 15. 00:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az lenne a kérdésem, hogy honnan töltsem le az Optifine módot, mert láttam több verzióba is a googleba?
2012. ápr. 15. 10:53
 8/8 anonim válasza:

Nézd meg, hogy melyik verziót használod és a szerint töltsd le!

Amugy ha még fps-t akartok nyerni próbáljátok ki ezt:

[link]

2012. ápr. 15. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!