Mi lehet a Minecraftommal?
Az nagyon kevés hozzá! 2GB Rammal is néha necces, videokártya sem lenne rossz, ha jobb lenne, CPU is jobb lenne erősebb.
Okok:
Viszonylag jó, de messze nem tökéletes optimalizálás, JAVA. Rengeteget számol a játék menet közben, chunkok betöltése, fények / árnyékok kiszámítása, redstone cuccok megint csak nagyon számolás igényesek. Láttam már hasonló nem JAVA-ban írt motort, sokkal gyorsabbak voltak. A JAVA-ban csak az a jó, hogy sok mindenen fut, viszont lassúcska.
Igazából tapasztalataim szerint főleg CPU és RAM kell hozzá. Hiába, hogy egyik ismerősömnek sokkal gyengébb videokártyája van de erősebb CPU-ja, 2x annyi FPS-e van stabilan.
Optifine mod egyébként segíthet a problémádon, én is úgy játszom, mert különben néha 25 FPS alatt vagyok, ami nem túl jó.
Nézd meg, hogy melyik verziót használod és a szerint töltsd le!
Amugy ha még fps-t akartok nyerni próbáljátok ki ezt:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!