Mass Effect 2 befejezés?
Első kérdésedre a válasz : NEM. Nem importálhatod azt a mentést. Ha meghalt Shepard akkor ennyi,kész,vége a játéknak, a Kaszások győztek és elpusztították a civilizációt. Hallottam olyan pletykákat, hogy azért lett berakva ez a befejezés hogy majd Jokerrel játszhatsz a ME3-ban de végül elvetették ezt az ötletet de ezt tényleg csak pletyka szintjén olvastam valahol.
Második kérdésre a válasz : nem veszel semmilyen fejlesztést a hajóhoz (vagyis lehet pl.: Elsősegélyhelység fejlesztése hogy eltüntesd a heggeket meg a szonda-tank lehet fejlesztve csak a pajzs,ágyúk és burkolat ne legyen fejlesztve...ja és ne vedd meg Mordin mindenensét se meg Jack biotikus erő fejlesztőjét se). + Senkinek nem csinálod meg a lojalitás küldetését + a végén teljesen hasztalan embereket választasz a feladatokra (pl.: Jacobot küldöd a ventillációs csőbe, Jack tartja a biotikus mezőt, valamelyik teljesen béna-vezetésképtelen irányítja a másik csapatot, vmelyik gyenge karakter kíséri a túlélőket(ja a túlélőkhöz meg : csinálj meg legalább 5-6 mellékküldetést,másodlagos küldetést mielőtt mész a Begyüjtő bázisra és akkor a Normandia csapatából is csak Dr.Chakwas éli túl a többiek nem) aztán amikor a Kaszás-embrió ellen mész akkor erős csapattársakat vigyél és gyengéket hagyj hátra védeni a pozíciót (ha "jól" csinálod csak 1 ember marad védeni).
Köszi a válaszokat, így világos a szituáció. :D Jobb is, hogy azt a mentést nem lehet importálni, kicsit furcsa lenne.
Nálatok hogy alakultak a csapatok?
Én Legiont küldtem hackelni, és azért halt meg, mert ugye már említettem, nem lojális küldiztem nála.
Aztán első csapatom:
Shepard, Garrus, Jack
Második csapat vezetője:
Samara
Aztán miután meghalt Legion Jack-et küldtem vissza a túlélőkkel, új csapatom:
Shepard, Garrus, Kasumi
A biotikus segítő:
Samara (ku.va nagy volt mikor utolsó hullámot a rajra küldte)
Elterelő csapat vezetője:
Miranda
Így aztán végül legénységből, és csapatból is mindenki túlélte, a geth-et leszámítva. :D
Direkt azért írtam...Jack az erősítő nélkül nem tudja tartani a pajzsot és így a csapatod egyik tagja hátramarad és elviszik a kutászrajok.
Amúgy az én csapatomban (mivel példakép voltam) mindenki túlélte.
Szellőző : Légió
Második csapatvezető : Miranda (magammal Thane-t és Mordin-t vittem)
Túlélőkísérő : Garrus
Pajzs : Samara
Elterelő csapat vezetője : Miranda (magammal szintén Thane és Mordin)
Végső csapat (kaszásembrió ellen) : Miranda és Jacob (Miranda hivatalosan kilépett a Cerberusból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!